SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Dátum:   |  

A Penthouse bejelentette, hogy az első szolgáltató lesz, amely felnőtt tartalmú HD csatornákat kínál Európában. A Penthouse HD, a Penthouse HD1 és a Penthouse HD2 indítását őszre tervezik.
 

Mivel a pornográf tartalmak közlését minden országban más törvények szabályozzák, az Egyesült Királyság és Németország csak a sima HD-t, azaz a könnyedebb változatot engedélyezi. Franciaországban, Spanyolországban és Hollandiában a HD1 és HD2, azaz hardcore tartalmak is elérhetők lesznek.
 

A csatornák terjesztésében és üzemeltetésében a PH Media és General Satellite is közreműködik. Sergey Berdnikov, a PH Media vezetője így nyilatkozott: „Büszkék vagyunk arra, hogy felajánlhatjuk műholdas szolgáltatásainkat egy olyan világhírű márkának, mint a Penthouse. Egy olyan gyorsan fejlődő IT vállalattal is különösen nagy megtiszteltetés dolgozni, mint a General Satelitte.”
 

 

Anthony L. Previte, a FriendFinder Networks cégvezetője , amelyhez a  Penthouse is tartozik, így reagált: „A Penthouse név egyet jelent a legjobb minőségű felnőtt tartalommal a világon. A Penthouse ideje korán meglátta a HD piacban rejlő lehetőségeket, és már 2006-ban elkezdtük a termékeinket nagy felbontásban gyártani. A PH Mediával és a General Satellitettal együtt elértük, hogy mi uraljuk majd az elkövetkező években a pornó műholdas piacát Európában.”
 

A csatornák szeptembertől kezdik az adást, a keleti 9 fokon található az Eurobird 9A-ról. A műhold egész Európát lefedi, továbbá az orosz területeket is. Az orosz Platforma DTH szolgáltató jelenleg is ezt a szatellitet használja.

Forrás: techradar.com, rapidtvnews.com

Képek: penthousemagazine.com

sat.hu