Légy te is a sat.hu újságírója, szerkesztője!

Itt a lehetőség, hogy az olvasók is hallassák a hangjukat, mint újságíró-szerkesztők. Ha úgy érzed, valamilyen fontos információd van, mely nem szerepel a honlapon, vagy egyéb érdekességekkel, tapasztalatokkal, újdonságokkal tudsz szolgálni, küldd el a sat.hu-nak! Minden hónap végén kiválasztjuk a leglelkesebb, legtöbb értékes információt, cikket, linket beküldő személyt, aki 10% kedvezményben részesül, ha webáruházunk kínálatából rendel! Megéri résen lenni!

Fontos, hogy a beküldött írások, linkek illeszkedjenek az oldal tartalmi profiljához, és minden esetben legyen feltüntetve a szerző neve, vagy a forrás pontos címe. A sat.hu szerkesztői fenntartják a jogot, hogy eldöntsék, az adott írás megjelenhet-e, vagy indoklás nélkül módosítsák stilisztikailag vagy helyesírásilag, esetleg kiegészítsék a cikket. Ötleteket, linkeket éppúgy várunk, mint kész cikkeket. A saját írások alatt feltüntetjük a beküldő-író nevét is.

Közösen még naprakészebb és érdekesebb oldalt készíthetünk!

Kérlek link beküldése esetén minimum az Link URL mezőt töltsd ki, egyéb tartalomnál legalább a Tartalom címét, a Rövid bevezetőt és a Tartalmat add meg.

Biztonsági kód: kérlek írd be a lenti számokat a beviteli mezőbe
captcha
Beküldő neve: kapcsolatfelvételhez szükséges
Beküldő e-mail címe: kapcsolatfelvételhez szükséges
Publikus név: a portálon a beküldött tartalom mellett megjelnő név
Beküldött tartalom típusa: adatfeldolgozáshoz szükséges
Tartalom címe:
Rövid bevezető:
Tartalom: kérlek word vagy egyéb szövegszerkesztő programból ne másolj közvetlenül tartalmat a szövegmezőbe, mert a feldolgozás során rosszul fog megjelenni