SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Európában először „élőben”: hazánkban a Samsung 3D TV-k

Dátum: 2010-03-03 16:33:02   |  
Először hazánkban, a Lakástrend és design kiállításon kerülnek nagyközönség elé a Samsung 3D LED TV-i. Március 4 és 7 között bárki megtekintheti, mit tudnak.

 

A Műcsarnokba most nemcsak a lakberendezés, stílus és divat megszállottjainak érdemes a következő napokban ellátogatniuk, ugyanis a Samsung lett a Lakástrend kiállítás kiemelt támogatója. Így a modern belsőterek mellett a legmodernebb digitális televíziós technológiával is megismerkedhetünk.

Nagy esemény ez, ugyanis ezek a TV készülékek itt mutatkoznak be a nagyközönség előtt először, egész Európában. A kiállításon a Samsung jóvoltából a 3D-s tévék mellett 3D Blu-ray lejátszók, innovatív háztartási berendezések, a legújabb mobil telefonok és fényképezőgépek is megtekinthetők.
 

Először a Las Vegas-i CES kiállításon ismerkedhetett meg a szakma a Samsung 3D-s készülékeivel, és márciustól már Magyarországon is a boltokba kerülnek a 7-es sorozatú LCD és LED TV-k, a 8-as sorozat LED TV-je, valamint a BD-C6900-as Blu-ray lejátszó. A CES-en bemutatott termékek megkapták a CES legjobbja és a „CES Innovation Honoree Award” díjat, mellyel az újdonság erejét ismerik el.

Az egyedi 3D-s technológia, a kiváló képminőség mellett a Samsung már nagy hangsúlyt fektet a külcsínre is. Még keskenyebb szegélyű, szálcsiszolt kávájú készülékeket tárt az érdeklődők elő, fekete és ezüst színekben. Új, négylábú állványukon a TV maga is bútordarabbá válik. A belbecsre visszatérve, a LED TV-k energiatakarékosak is.

Március 4 és 7 között tehát a budapesti Műcsarnokban vehetők szemügyre 3D-s technika e vívmányai.
 

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus