SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A nézők online tartalmat akarnak a tévéjükre

Dátum: 2014-08-16 09:00:00   |  érdekes
Szerző: dorka
A tény, hogy a fogyasztók egyre inkább interneten keresztül közvetlenül eléhető tartalmat akarnak nézni a készülékeinken, ösztönözni fogja új készülékek vásárlását.

A vásárlók számára a legfontosabb szempont egy új tévé vagy videótartalmak lejátszására alkalmas készülék megvásárlása esetén az, hogy internetre lehessen csatlakoztatni és streamelni a tartalmat (azonnal interneten keresztül megtekinteni), derült ki a Council For Research Excellence felméréséből.

A családok nagy része első sorban okostévét választ a kínálatból, ha vásárlásra adja a fejét, ezeket pedig a tévéhez köthető streaming eszközök követik a sorban, amelyeket kifejezetten a tévék mellé vásárolnak. Tabletet csak a háztartások kisebb hányada vásárol.

A felhasználókban az egy eszközön keresztül történő tévézés a több forrás irányába tolódott el, egy családban általában együtt nézik a tévét esténként, aztán 21 és 22 óra között mindenki a saját szobájában folyjtatja, például a laptopján keresztül. Hogy ki és min keresztül, mikor nézi a tartalmakat, általában a közös megegyezésen alapul, de a családfő kezeli továbbra is a fő tévészett távirányítóját.



Hozzászólások

comments powered by Disqus