SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Philips új tévéje alkalmazkodik a fényviszonyokhoz

Dátum: 2014-09-12 16:46:13   |  nagyvilág
Szerző: dorka
A Philips most mutatott be három ultra HD televíziót az IFA-n, ezek között található az történelem első, egyszerre ívelt és androidos darabja is.

A Philips 8900 névre hallgató 55 hüvelykes vadiúj készülékének különlegességét a három oldalú Ambilight dizájn adja, melynek célja hihetetlen élességet és 3D támogatást nyújtani. Ezalatt a készülék háttérvilágítása alkalmazkodik a helyiség fényviszonyához, hogy mindig a megfelelő rálátással rendelkezzünk a képernyőre. A televízió androidos, ami azt jelenti,hogy számos alkalmazás válik elérhetővé a néző számára a Google Play áruházból. 4 HDMI porttal van felszerelve. Európába várhatóan még a harmadik negyedévben megérkezik.

philips-8900-curved-android-4k-tv-001

A Philips 9100 azok számára nyújt alternatívát, akiket nem érdekelnek az ívek. A készülék szép és vékony, vezeték nélküli mélynyomóval rendelkezik, és négy oldalú Ambilight dizájnnal. 55 és 65 hüvelykes változatban lesz kapható, szintén androidos és szintén nemsokára elérhető lesz.

ph_9100_ls

A  Philips 7900 pedig a gyártó szerint a legelérhetőbb árú 4K android készülékük. Ultra HD természetesen, képes ultra HD-ra történő felkonvertálásra is, a dizájnt tekintve nincs kerete és kétoldalú Ambilight. Kíváncsian várjuk az árakat!



Hozzászólások

comments powered by Disqus