SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Amiko Alien 3 androidos multimédia központ és műholdvevő

Dátum: 2014-11-21 17:44:49   |  pr
Szerző: postatib
Az eddigi tapasztalataim alapján bátran kijelenthetem, hogy az Alien 3, minden idők legjobban sikerült Amiko készüléke, igazi csemege.

alien 3 11

Az igényes külső megjelenéshez harmonikusan illeszkedik a funkciókban páratlanul gazdag belső tartalom. 

 

A műholdas tulajdonságait nem méltatnám messzemenőkig, mert mindent tud, ami egy korszerű vevőhöz illik.

 

A készülék erősségei a multimédiás és internetes funkcióiban, valamint azok kezelésében csúcsosodnak ki.
A készülék távirányítója igazi kuriózum a műholdas körökben. Például a távirányítója nem is infra, hanem rádiós kapcsolattal kommunikál a készülékkel. Ez szükséges is, mert mint később kiderül kétirányú a kommunikáció.  Amellett, hogy nagyon jól kézbe simul és nincs túlzsúfolva gombokkal mégis rengeteg extrát kínál. Ilyen például a beépített mikrofon, amely segítségével beszéddel is irányíthatjuk a készüléket természetesen magyarul. Vannak olyan alkalmazások ahol ez nagyon jól jön. Például az internetes böngészés során nem kell bepötyögni a weboldalak nevét, elég, ha bemondjuk a címet. A távirányítóhoz fülhallgatót is csatlakoztathatunk így kényelmesen használhatjuk internetes telefonálásra is.

A navigálásban segítség az egyszerű. érintéses görgető sáv, valamint a Gyro szenzoros kurzor (mutató)

alien 3 2

Bár a készülék funkciókban rendkívül gazdag, a beállítása a látványos és egyszerű telepítő varázslóval gyerekjáték. Nagyméretű ábrákkal segíti például a tuner megfelelő hangolását, DiSEqC programozást. 

alien 3 3

 

Az internetes funkciók segítségével távolról is vezérelheti a készülékét, nézheti az adásokat vagy programozhatja, hogy mikor mit vegyen fel.

Az élő képet átirányíthatja mobiltelefonra vagy tabletre, így más helyiségekben, kertben vagy akár az otthonán kívül is elérheti a TV csatornákat.


Beépíthető vagy külső merevlemezen tárolhatja a képeit, videóit zenéit, amelyekhez
Android és iOS mobil alkalmazások segítségével bárhonnan hozzáférhet.

“Csak” egy futtatható alkalmazás az XBMC (vagyis XBox media center) de aki ismeri annak már felpezsdülhet a vére, hiszen számos hasznos funkcióval gazdagítja a lehetőségek tárházát. Például akár magyar feliratot varázsolhat a külföldi csatornákon futó ismert filmekhez.

 

Az Alien 3 a jelenlegi legmodernebb Android változatot a Jellybean-t futtatja, ami garancia arra, hogy nagyon sokáig korszerű maradjon a készüléke. 

alien 3 4

Az Alien 3 remek választás azok számára, akik nem elégszenek meg csak a műholdas funkciókkal, vagy azoknak akiket elvarázsolnak a technikai újdonságok.

Hab a tortán, hogy gyakorlatilag több százeszer androidos alkalmazás között mazsolázhatunk legyenek azok fotó, szórakoztató, üzleti vagy tanulós alkalmazások esetleg játék vagy zenei programok.

Posta Tibor
műholdvevő és antenna szakértő

További információk és vásárlási lehetőség itt a bolt.sat.hu webáruházban



Hozzászólások

comments powered by Disqus