SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Letölthető a TechniSat új alkalmazása

Dátum: 2014-12-03 15:35:02   |  érdekes
Szerző: doga
Androidos rendszerű okostelefonokra és táblagépekre szabadon letölthető a német TechniSat új alkalmazása, a MyTechnisat-Multiplay applikáció, amelynek segítségével otthoni hálózatunkon keresztül egyszerűen megoszthatjuk médiatartalmainkat a különböző eszközökön.

A TechniSat új alkalmazásának köszönhetően minden eddiginél egyszerűbben lehet megjeleníteni otthoni hálózatra kötött eszközeinken a különböző filmeket, zenéket és fényképeket. A Google-Play-Store internetes áruházából ingyenesen letölthető applikáció mától érhető el, és a jövőben minden Technipad készülékre előre telepített formában is megtalálható lesz.

A médiatartalmak lejátszása többek közt a TechniSat Isio rendszerű műhold- és földi digitális vevőin, valamint Isio televízióin lehetséges, de Androidot futtató telefonokon és táblagépeken is megjeleníthetők a kívánt filmek. Az alkalmazás ezenkívül lehetővé teszi a Digit Isio S2 és a TechniCorder Isio STC, valamint a TechniTwin Isio televíziók másodképernyős funkciójú használatát is.

Doga

Forrás: www.digitalfernsehen.de



Címkék: TechniSat Android 

Hozzászólások

comments powered by Disqus