SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Három otthonszépítő műsorral jelentkezik a Fine Living csatorna

Dátum: 2015-04-29 19:33:47   |  érdekes
Szerző: dorka
A tavasz beköszöntével a UPC Direct népszerű lakberendező és kertépítő műsorokat sugároz a Fine Living csatornán.

Májusban a UPC Direct előfizetői új otthonszépítő ötletekkel gazdagodhatnak, egy sor érdekes kültéri és beltéri dekorációs, illetve barkácsolós lakberendező sorozat jóvoltából, amelyeket a Fine Living csatorna tűz műsorára.

A Felújításfüggő első részét 2015. május 4-én, hétfőn 20:35-kor vetítik. A műsorvezető, Nicole Curtis autodidakta otthonfelújító és belsőépítész, aki rozoga, elhanyagolt történelmi épületeket állít vissza eredeti pompájukba. 

A 2015. május 15-én 21:00 órakor bemutatkozó Kertépítők sorozatban Chris Lambton tájépítész szakértő magára vállalja, hogy elhanyagolt, elvadult, csúnya kerteket egyedi, izgalmas, modern kültéri terekké alakítson át — egy-két személyes részlettel és az egyes családok egyéni stílusához illő váratlan meglepetésekkel kiegészítve azokat. 

Az Ócskaságvadászok, melyet 2015. május 6-án, szerdán 21:00 órakor tűz először műsorra a csatorna, Amie és Jolie Sikes, a két „ócskaságvadász” szokatlan szenvedélyüknek hódolnak: ócskaságokból készítenek egyedi bútorokat és lakásdekorációkat.  

A Scripps Network International által gyártott Fine Living csatornán vetített sorozatok a 91-es programhelyen érhetőek el a UPC Direct előfizetői számára.  



Hozzászólások

comments powered by Disqus