SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Elindult az M4 HD sportcsatorna

Dátum: 2015-07-18 10:51:09   |  hír
Szerző: doga
Július 18-án, reggel 8 órakor élő adással elindult a köztévé első, tematikus sportcsatornája.

Az ingyenesen fogható új csatorna a hazai és több rangos nemzetközi sporteseményt hoz el az otthonokba. Az M4 Sport a magyar sport csatornája – foglalkozik az összes hazai érintettségű fontosabb sporteseménnyel, valamint a magyarországi öt látvány- és 16 kiemelt sportággal is, mindezt úgy, hogy közben szórakoztat és a sport szeretetére ösztönöz.

A közmédia az elmúlt évtizedekben már komoly tapasztalatot szerzett a sportközvetítések terén, hiszen mindig is kiemelt feladatának tekintette a sport népszerűsítését, a hazai és nemzetközi nagy sportesemények bemutatását.  Azáltal, hogy most ezek a sportesemények – különösen a magyarországi öt látvány- és 16 kiemelt sportág, valamint a magyar érintettségű sportesemények – tematikus csatornára kerülnek, a különleges tartalmak is jobban megtalálják majd közönségüket; a sportszerető nézők könnyebben és kiszámíthatóbban követhetik kedvenc műsorszámaikat.
„Ahogy a sport is sokszínű, a szerkesztőkkel igyekeztünk minden eszközt felhasználni, hogy a „tálalás” is változatos legyen: a magyar sportszövetségek bevonásával közel harmincféle sportági magazinműsorral, portrébeszélgetésekkel, archív és egyedi tartalmakkal garantáljuk, hogy az M4 több legyen, mint csak egy sportcsatorna” – mondta el Vobeczky Zoltán, az MTVA sportfőszerkesztője.

Hétköznap délután 16 órától éjfélig az élő műsorfolyam részét képezik az élő közvetítések, közöttük stúdióbeszélgetések, magazinok. Hétvégenként pedig már reggel 7 órától látható élő műsor az M4 Sporton. 
„A július 26-i Forma-1-es Magyar Nagydíj természetesen már az M4-en lesz látható, továbbá a pénteki szabadedzéseket, illetve a betétfutamokat is élőben sugározzuk. A csatorna jövőbeli kiemelt tartalmai pedig a Forma-1 mellett a labdarúgó Bajnokok Ligája, a hazai labdarúgó bajnokság, a jövő évi riói olimpia és a labdarúgó Európa-bajnokság, valamint a világbajnokság közvetítése” – tette hozzá a sportfőszerkesztő.

Arról, hogy mindez szakmai, színvonalas és nem utolsósorban szórakoztató módon jusson el a nézőkhöz, az ismert és elismert televíziós szakemberekből álló szerkesztő-műsorvezető csapat gondoskodik, többek között:

-    Berkesi Judit
-    Bobák Róbert
-    Erdmann Mátyás
-    Gulyás László
-    Gundel Takács Gábor
-    Hajdú B. István
-    Knézy Jenő
-    Mezei Dániel
-    Mohay Benedek
-    Molnár Mátyás
-    P. Fülöp Gábor
-    Petrovics-Mérei Andrea
-    Somogyi Diána
-    Székely Dávid
-    Szőke Viktória
-    Szujó Zoltán
-    Tihany Viktor
-    Török Olivér
-    Ujvári Máté
-    Vásárhelyi Tamás
-    Vobeczky Zoltán
-    Zelenyánszky Balázs
-    Zelinka Ildikó

M4 műsorajánló a csatorna első hétvégéjére:

Az  M4 induló hétvégéjén élő közvetítést láthatunk a szolnoki kajak-kenu vb-válogatóról, a magyar válogatott tenisz Davis Kupa mérkőzéseiről, az év legnagyobb magyarországi díjugrató versenyéről a CSIO***W Grand Prix Budapestről.  Az új sportcsatorna beszámol a Moszkvában zajló vívó világbajnokságról valamint a strandlabdarúgó világbajnokságról is. Az OTP Bank Liga 2015/16-os szezonjának mérkőzéseit is a hétvégén induló M4 Sport közvetíti. A legizgalmasabb mérkőzéseken kívül a heti összefoglaló műsort is kizárólag a közmédia új sportcsatornáján követhetik figyelemmel a magyar futball szerelmesei.
Az első fordulóban szombaton 18:00 órás kezdéssel az Újpest FC-Paksi FC, este 20.30-tól a Budapest Honvéd – Videoton, míg vasárnap 18:00 órától a Szombathelyi Haladás – Ferencváros mérkőzést közvetíti az M4 Sport, de  a forduló valamennyi mérkőzése felvételről adásba kerül az M4 Sporton. Az egy időben kezdődő mérkőzésekről a közmédia rádiós körkapcsolásban számol be.

Doga

Forrás: www.mtva.hu



Címkék: MTVA M4 Sport 

Ezt olvasta már?

Indul az M5 teszt sugárzása

Hozzászólások

comments powered by Disqus