SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Bővült a MinDig TV okostelefonos kínálata

Dátum: 2015-07-24 13:06:44   |  hazai
Szerző: doga
A földfelszíni sugárzású digitális televíziós kínálat bővülésével párhuzamosan gyarapodott a MinDig TV applikációján elérhető szolgáltatások száma is.

Kibővült műsorkínálat, élőben nézhető műsorok – okostelefonja, iOS, Android, Windows Phone 7, Windows Phone 8 vagy Windows 8 eszköze segítségével a MinDig TV 12 csatorna (9 tévé- és 4 rádióadó), valamint a MinDig TV Extra teljes tévécsatorna kínálatát is elérheti a műsorújságon keresztül.

A megjelölt csatornáknál élőben is láthatja a műsorokat ingyen hozzáféréssel. Böngészhet a programok között, megnézheti azok tartalmának részletes leírását. Többé nem kell lekésnie kedvenc filmjeiről, sportműsorairól! Itt kiválaszthatja, mely programokat szeretné megnézni. A 15 perccel korábbi emlékeztetővel a műsor indulásáról értesítést is kaphat telefonjára.

A csatornák kínálatából külön funkcióval programokra és programtípusokra is rákereshet. A szolgáltatók között egyedülálló módon a MinDig TV kínálatában a HD-programok is előfizetési díj nélkül érhetők el. Ismerőseivel is megoszthatja Facebookon az egyes programokhoz kapcsolódó megjegyzéseit.

További friss információk az applikáció Facebook oldalán találhatók http://mindigtv.hu/files/tiny_mce/Image/applikaciok/FB_app.jpg

Az applikáció itt érhető el:

Google Play - https://play.google.com/store/apps/

itunes - https://itunes.apple.com/hu/app/mindig-tv/

WPhone - http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/mindig-tv/

Win8 - http://apps.microsoft.com/windows/hu-hu/app/mindig-tv/

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu



Címkék: MinDig TV 

Hozzászólások

comments powered by Disqus