SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A PR-TELECOM előfizetői mostantól bárhol mozizhatnak a FilmBox Live segítségével

Dátum: 2015-11-19 12:46:13   |  hír
Szerző: doga
A magyarországi PR-TELECOM 2015. október 12-től teljes körű hozzáférést biztosít a FilmBox Live multiscreen VOD szolgáltatásához azoknak az előfizetőiknek, akik megrendelik a FilmBox prémium TV csomagot.

Így a nézők nem csupán a FilmBox csatornák műsorait tekinthetik meg laptopon, tableten vagy okostelefonon ott és akkor, ahol és amikor ők akarják, de hozzáférést kapnak a tematikus csatornákhoz és egyéb kiegészítő tartalmakhoz is. A FilmBox Live segítségével live-streaming csatornák és egy hatalmas, multiscreen szolgáltatásokkal bővített VOD könyvtár válik korlátlanul elérhetővé október 12-től minden olyan PR-TELECOM előfizető számára, aki megrendelte a FilmBox PAK prémium csomagot. Ezzel a szolgáltatással a FilmBox mozicsatornáit, vagy éppen több száz premier filmet tekinthetnek meg időtől és tartózkodási helytő függetlenül. A videótár szabadon használható okos televízión, laptopon, tableten, vagy akár okostelefonról is megtekinthető. Kínálata olyan mozikat is magában foglal, mint az Arany Pálma-díjas Élet fája Brad Pitt-tel és Sean Penn-nel, az Emlékezz rám című romantikus dráma Robert Pattinson szereplésével, vagy az Audrey Tautou-val készült, Coco Chanel életét bemutató film. Az elérhető csatornákon a sorozatok kedvelőinek is kedveznek, akik például a Mr és Mrs Murder kedves és mókás ausztrál krimisorozatot követhetik nyomon ott és ahol csak szeretnék. Az előfizetők szemezgethetnek még a gyermekfilmek és animációk széles választékából is, mint amilyen az Asterix az Olimpián című élőszereplős vígjáték is Gérard Depardieu-vel és Alain Delonnal a főszerepben.

A VOD könyvtárban ezenkívül találhatunk még lélegzetelállító természet- és dokumentumfilmeket, MMA és extrém sport programokat, divatműsorokat, zenei klipeket és további kiegészítő tartalmakat.

A FilmBox Live Magyarországon a PR-TELECOM mellett az Antenna Hungária, Invitel, Vidanet, Telenor, Jupinet, Hír-Sat, Klapka lakásszövetkezet, Digi TV és a Kábelszatnet hálózatában érhető el. 

A FilmBox Live a FilmBox, FilmBox Family, FilmBox HD, FilmBox Arthouse, FightBox HD, Fast&FunBox HD, 360TuneBox, Docubox HD és Fashion Box HD csatornákat tartalmazza.

A magyar tulajdonú PR-TELECOM Zrt. a hazai kábeles piac egyik legnagyobb szolgáltatója jelenleg hat magyarországi térségben. Összesen tizenegy megyében rendelkezik kábeltelevíziós, távközlési hálózattal, melyek csaknem mindegyikén internet és telefonszolgáltatást is nyújt.

Doga



Címkék: FilmBox Telecom 

Hozzászólások

comments powered by Disqus