SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kódolatlan napok a HBO-n

Dátum: 2006-03-29 20:20:55   |  
Április 1-én elszabadul a filmáradat, az HBO három napig kódolatlanul sugározza műsorát. Szombat reggeltől hétfő estig harminchat filmet láthatnak azok a nézők, akik az HBO és az HBO2 filmcsatornára kapcsolnak.
Idén első alkalommal a filmek szerelmesei közül sokan tölthetnek hosszú időt az HBO képernyője előtt. A filmcsatorna ugyanis április 1-től 3-ig, napi 24 órában kódolatlanul sugározza műsorát. Az érdeklődők remek vígjátékokat, romantikus történeteket, családi filmeket, izgalmas akciófilmeket láthatnak, de nem hiányoznak napjaink legnépszerűbb sztárjainak koncertjei és az HBO saját gyártású sorozatának epizódjai sem.
A kódolatlan napok kiemelkedő filmjei: A titkos ajtó, Életeken át, Időzavarban, Underworld, Los-Angeles-i tündérmese, Szerelmünk lapjai, Rossz nevelés, Egy makulátlan elme örök ragyogása. Műsorra tűzzük továbbá Szabó István Csodálatos Júlia című filmjét Annette Benning és Jeremy Irons főszereplésével. A kódolatlan napok fénypontja az HBO legújabb, lebilincselő saját gyártású sorozata, a Róma. A szerelem és árulás, uralkodók és szolgák drámája április 3-án 21.00 órakor látható kizárólag az HBO műsorán.

Az HBO csoport tavaly májusban új filmcsatornával bővítette kínálatát. A Cinemax az HBO-tól eltérően nem a kasszasikerek, hanem a klasszikus filmek, díjnyertes alkotások, nagyszerű színészi alakítások kedvelőinek szól. A nézők most másodszor láthatják kódolatlanul a Cinemax műsorát. Április 1-től 3-ig olyan filmek szerepelnek a kínálatban, mint: A Szamuráj, Az utolsó jelenet, Azumi, Viperát markolva, Míg hangod nem ébreszt, Mária szerelmei.

Az HBO magas színvonalú, jó minőségű filmcsatornát kínál egyedülálló műsor-összetétellel, mely a család minden tagja számára tartogat valamit. Az HBO a legnagyobb sikerfilmeket, díjnyertes saját gyártású sorozatokat, exkluzív eseményeket és a legnagyobb sztárokat hozza el az előfizetők otthonába.

Hullámvadász-összeállítás

Hozzászólások

comments powered by Disqus