SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Bemutatkoznak a SkyTec beltérik

Dátum: 2013-02-08 12:51:29   |  pr
Most választható ajándék jár a SkyTec beltéri egységekhez

Pár hónapja mutatkoztak be hazánkban a nagy tudású SkyTec műholdvevők. A márka modern, linuxos beltéri egységeket kínál a profi műholdvadászoknak és az igényes felhasználóknak egyaránt.
Minden SkyTec termék olyan okos funkciókkal rendelkezik mint a webböngészés, YouTube, Facebook, Google maps, InternetTV+, Metacafe, Internet rádió. A gyártó folyamatosan dolgozik új pluginokon, melyek könnyedén telepíthetőek az internetről közvetlenül a készülékre. Természetesen alap felszereltség az ethernet port, de az USB-s Wifi stickeket is támogatják. A linux alapú rendszernek köszönhetően az usb-hub, billentyűzet és egér kezelés is megoldott. Kényelmes médialejátszó részleg elboldogul a HD-s mkv fájlokkal is! (Az NFTS fájlrendszer is támogatott). Támogatják a DLNA szabványt, így otthoni médiaszerverről, vagy számítógépről is lejátszhatjuk filmeinket, zenéinket, fényképeinket. Számost extra funkciókkal rendelkeznek még, ezeket pedig képtelenség mind felsorolni. Érdemes azonban még megemlíteni, hogy minden készülék támogatja az [size=2]MGCamd, NewCamd, NewCS, CCamd, OSCamd, Wicard[/size] rendszereket is.

A zászlóshajó Blackbox két darab cserélhető tunerrel, 2 kártyaolvasóval és 2 modulfogadóval rendelkezik. Ráadásul bármilyen 2,5"-os SATA merevlemez beszerelhető a készülékbe, az előlapon pedig VDF kijelző található ami többek közt a csatorna nevét is kijelzi.



Bruttó fogyasztói ár: 97.490 Ft
 


A Kleio 2 modulfogadóval és egy kártyaolvasóval rendelkezik. Gyors processzora, megnövelt memóriája teszi gördülékennyé a mindennapi TV-zést. 2 USB csatlakozójára külső merevlemezt, USB wifi sticket, USB hubot, billentyűzetet csatlakoztathatunk.


Bruttó fogyasztói ár: 48.990 Ft


A Jobi nagy előnye, hogy kis méretének köszönhetően a TV hátuljára szerelhető, és külső infra szemmel távkapcsolható. Kis fogyasztású, külső 12V-os tápegységgel működik. Modulfogadójának és kártyaolvasójának köszönhetően az átlagos felhasználásra tökéletesen megfelel.


Bruttó fogyasztói ár: 39.990 Ft

Most mindhárom készülékhez választható ajándékot adunk! Mik ezek?

Csupán tegye kosárba valamelyik raktáron lévő SkyTec vevőt, és a kosár menüben válasszon hozzá ajándékot! Mivel webshopunkban 30.000 Ft fölött ingyenes a kiszállítás, természetesen akármelyik SkyTec beltérit ingyen szállítjuk házhoz. Az ajándékokat csupán a készlet erejéig tudjuk biztosítani.

Irány a webshop!