SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Megérkeztek Európába a Samsung TV-k új generációi

Dátum: 2013-02-05 22:08:10   |  pr
A Samsung Electronics Európai Regionális Fórumán bemutatta 2013-as TV termékpalettáját. A vállalat új Smart TV kínálatát megújult Smart funkciók, rendkívüli képminőség és elegáns kialakítás jellemzi.

 

A 2013-as Smart TV-k legfőbb jellemzői
 
A 2013-ban átalakult a Smart Hub kezelőfelület, hogy az okostévés tartalmak még egyszerűbben felfedezhetők legyenek. Az alkalmazások és egyebek három dinamikus menüpontba rendeződnek, könnyen használható kezelőfelületet adnak és könnyed navigációt biztosítanak az egyes kategóriák között. Ezek a menüpontok:
 
  • Fotók, videók és zene – a felhasználók ezen keresztül rendezhetik a Samsung Smart TV-n és a hozzá kapcsolt eszközökön található fájlokat és tartalmakat.
  • Közösségi szolgáltatások – feltünteti a családtagok és barátok által ajánlott, illetve a Facebook, Twitter, YouTube oldalak népszerű tartalmait.
  • Alkalmazások – alkalmazások letöltése és ajánlása a Samsung Apps online alkalmazásbolt kínálatából.
  
A Samsung Smart Interakció különböző algoritmusok segítségével még pontosabb arcfelismerést, hang- és mozgásvezérlést biztosít. A kibővített hangvezérléssel a felhasználók hétköznapi beszéddel kérhetik meg TV-jüket a filmek megkeresésére, egyszerűen csak a színész nevét, egy címet vagy műfajt megadva.
 
A mozgásvezérlés immár felismeri a legtermészetesebb mozdulatokat is, akár a két kézzel történőeket, és pontosabban érzékeli a környezetet. A nézők ujjaikkal csippentést imitálva nagyíthatják a képernyőt, vagy egy ujjukkal mozoghatnak a Smart Hub panelei között.
  
UHD TV— A legmagasabb felbontás a legnagyobb kijelzőn
 
A 85 hüvelykes, lenyűgöző képminőségű és ultra HD felbontású Samsung 85S9 UHD televízió az európai házimozi rendszerekben megtalálható egyik legnagyobb képernyőmérettel rendelkezik. A nagyobb képernyőméret része a Samsung azon törekvésének, hogy bővítse a piacon legalább 60 hüvelykes méretben kapható modellek számát – a Samsung nemrég mutatta be a még nagyobb, 110 hüvelykes UHD televízióját a CES 2013 szakkiállításon – a vásárlók igényeinek minél hiánytalanabb kielégítése érdekében.
 
A full HD kijelzőknél négyszer nagyobb felbontású 85S9 még fejlettebb technológiát használ a fényerő csökkentéséhez, s rendkívül nagy kontrasztarányt kínál a mélyebb fekete és tisztább fehér színek érdekében. A Samsung saját konvertáló motorja úgy javítja fel a HD vagy full HD minőséget UHD képminőségre, hogy megtartja a kép részletgazdagságát, s így még valósághűbb képminőséget biztosít.
 
  
A lehető legfényesebb kép az új LED technológiával
 
A Samsung F8500-as LED Smart TV-jének prémium kategóriás Magnum dizájnja most először látható az európai régióban. A csúcskategóriás televízió már-már műalkotást idéző tiszta fekete, fém kerettel rendelkezik, valamint a vele tökéletes összhangot alkotó állvánnyal.

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus