SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Mi is átadtuk az Oscar-díjakat!

Dátum: 2013-02-26 10:33:32   |  pr
Na nem óriási csinnadrattával, sőt vörös szőnyeg sem volt! Visszanéztünk a tavalyi évre, és mi is kiosztottunk pár díjat.

Mi is átadtuk az Oscar-díjakat!

Na nem óriási csinnadrattával, sőt vörös szőnyeg sem volt! Visszanéztünk a tavalyi évre, és mi is kiosztottunk pár díjat.

A lista a teljesség igénye nélkül készült, de további javaslatokat várunk facebook oldalunkon! Te melyik terméket díjaznád?

  "Legjobb linuxos műholdvevő" kategória

Rendkívül szoros verseny volt ebben a kategóriában. Gondoljunk csak az Amiko Alien 2-re, vagy az új, szuper gyors Vu+ Solo2-re! Azonban az év legjobb linuxos műholdvevője az Optibox EVO lett! Szerinted nem? Várjuk a véleményed!

  "Újdonság" kategória

A győztes minden vetélytársat maga mögé utasított, hiszen őt várták a legtöbben, a legtovább. Hosszú hónapokat kellett rá várni a bejelentése óta, végül júniusban futott be: Amiko Alien 2 Twin és Tripla

  "Legjobb kombinált megoldás" kategória

Mindent egy készülékbe! Ezeknek a készülékeknek az egyik legfontosabb feladatuk, hogy egy komplex megoldást nyújtsanak minden vételi esetre! Csupán két készülék maradt a ringben, a Vu+ szuper felső kategóriás vevője, az Ultimo és az Amiko Alien 2 Tripla. Az árcédulájuk között közel 3 szoros különbség van, erősebb és komolyabb gép az Ultimo, ám a közönség díjas mégis az Amiko Alien 2 Tripla lett!

  "Legjobb tetőantenna" kategória

Az idén beindított antenna választó is bennünket igazol: Jelenleg a legjobb ár / érték arányú antenna a piacon a spanyol Engel Max 50-es. Szuper könnyű, szuper könnyen szerelhető, szuper jó vételt biztosít. Szuper jó antenna!

  "Legnagyobb meglepetés" kategória

Az idei év meglepetése éppen végszóra érkezett. Az AB Cryptobox család hatalmas meglepetést okozott nekünk, és bárkinek aki kipróbálta. Bátran mondhatjuk rá: Jelenlegi best buy műholdvevő a Cryptobox 500 HD és 550 HD

Igényes műholdvevő, tartós kivitelben. Ráadásul ilyen jó áron nincs vetélytársa.

  "Zöld" kategória

Alacsony fogyasztás, őrületesen kicsi méret, ráadásul mindent tud, amit a nagyok. Kicsi és zöld. Mi az? :) Alma S22500

HDMI, kártyaolvasó, PVR, TimeShift, médialejátszás, ethernet port, USB... De ezek csak az alapfelszereltség részei!

  "Szereld magad" kategória

Fontos, hogy megfelelő minőségű kábelekkel és csatlakozókkal dolgozzunk hiszen nagyon sok bosszúságtól kímélhetnek meg. A Cabelcon önkompressziós F csatlakozója, és a négyszeres árnyékolású koax kábel megosztva kapták meg a díjat.

Ezen a héten mindenképpen látogass el webshopunkba, mert hasonlóan díjnyertes akciókkal és ajánlatokkal várunk minden nap!



Hozzászólások

comments powered by Disqus