SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Luxus műholdvevő a Technisattól

Dátum: 2012-10-19 09:42:54   |  teszt
csak azoknak, akiknek nem az ár az elsődleges

Ha megkérdezi tőlem valaki, hogy melyik az a készülék szerintem, ami a lehető legjobb  kép- és hangminőséget produkálja, akkor habozás nélkül rá tudom vágni, hogy a Technisat Digicorder ISIO. Ha az érdeklődőt nem riasztja el a borsos ár, és tovább kérdez, hamar fény derül a számos izgalmas funkcióra és “finomságra”. Így az ár egyre érthetőbbé válik, sőt az az érzés is kialakulhat, hogy sokkal többet kap a pénzéért, mint amit gondolt.

Annak a szerencsésnek, aki hazavisz egy ilyen készüléket, garantálom, még hónapok múlva is lesznek kellemes meglepetései. Annál is inkább, mert az ingyenes frissítési szolgáltatás segítségével mindig naprakész a készülék.  
 
A legutóbbi MyTechniSat-App  frissítést követően például okostelefonokkal is vezérelhetjük a készüléket. Egyszerűen kezelhetjük vele a beépített Internet böngészőt  továbbá elérhetővé teszi a hagyományos távirányító funkciókat. Hozzáférést biztosít az EPG-hez valamint a szervezőhöz, amin keresztül elérhetjük a készüléken tárolt összes filmet, zenét és minden média tartalmat.

Az ISIO vezetéknélküli billentyűzet segítségével gyerekjáték az internetes programok kezelése. Ráadásul a műholdvevő tévés funcióit is könnyen használhatjuk vele, mivel számos extra gomb is helyet kapott rajta.
 
 
Mappa struktúra - Mivel a beépített merevlemez elképesztő mennyiségű felvételt és filmet képes tárolni, nem mindegy, hogy ömlesztve, vagy valamilyen rendszerben tárolódnak.  Az ISIO képes egyedi mappákba rendezve, saját szisztéma szerint rendezni a felvételeket annak érdekében, hogy később könnyen megtaláljuk őket.
 
 
A most bevezetett HTML5 technológia elérhetővé teszi a népszerű video portál, a Youtube Leanback szolgáltatását, ami kifejezetten TV képernyőre van optimalizálva, és segítségével videók millióit varázsolja közvetlenül a tévénkre. 
 
 
A UPnP renderer képessé teszi az ISIO-t arra, hogy az otthoni számítógép-hálózatunkon elérhető összes médiafilet elérje és lejátssza.
 
 
A Technisat gondolt azokra is, akik ragaszkodnak a minőséghez, de kevesebb pénzt szánnak erre a hobbira. A Digit ISIO tudásban megközelíti, de árban fele, mint a nagy testvér a Digicorder ISIO.


Hozzászólások

comments powered by Disqus