SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A TechniSat új UHD-televíziója

Dátum: 2015-12-11 16:24:23   |  érdekes
Szerző: doga
Mától kapható Németországban a TechniSat legújabb, 4K-s felbontású UHD-televíziója, a TechniMedia UHD+.

A német márka is beszállt az Ultra HD-technológiába, és multifunkcionális vevőkészülékei után most piacra dobta az első ízben a 2015-ös IFA szakkiállításon bemutatott UHD-televízióját is. A TechniMedia UHD+ nevű készülék különlegessége, hogy integrált HD+ dekódolójának köszönhetően az előfizetéses HD és UHD felbontású műholdas és földi csatornák vételére is felkészítették.

A televízió képernyője 3840 x 2160 képponttal garantálja a lélegzetelállító nézői élményt, míg három darab beépített kettős vevőjének köszönhetően minden jelenlegi műsorsugárzási forrással megbirkózik, így kiegészítő berendezések csatlakoztatása nélkül alkalmas a legújabb szabványú, HEVC DVB-T2-es műsorok vételére is.

A készülék DVDReady funkciója lehetővé teszi, hogy különböző műsorokat nézzünk és vegyünk fel egyidőben, akár USB-s háttértárra, akár hálózati tárolóra (NAS). Természetesen a TechniMedia UHD+ is rendelkezik a TechniSat készülékeinél már megszokott kényelmi funkciókkal, köztük az ISIO internetes szolgáltatással, a csatornák tematikus rendezésének lehetőségével, a watchmi és az okostelefonos alkalmazáson keresztül történő távoli irányítás biztosításával.

A páratlan képminőség mellett 2.1-es hangrendszer gondoskodik a jó hangminőségről is: a 2 x 10 wattos sztereó hangsugárzópárt egy 20 wattos mélynyomó egészíti ki – a hangrendszer a német ELAC hangszóró-specialista munkája.

A TechniSat újdonsága 1800 eurós induló áron került a német szakkereskedések polcaira.

Doga

Forrás: www.infosat.de



Címkék: TechniSat UHD 4K 

Hozzászólások

comments powered by Disqus