SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Így indítsd be az autód Bear Grylls módra

Dátum: 2017-12-17 20:06:09   |  érdekes
Szerző: postatib
Digitális Bear Grylls a puszta közepén télen - bár a MacGyver találóbb lett volna. Szóval mit tesz egy mérnök ember, ha lemerül az autó akkumulátora a hidegben?

Ezt a vicces posztot jelentette meg az egyik ismerősöm, miután sikeresen megoldott egy sokak számára lehetlennek tűnő problémát.

js4


Hiába van jó autónk jó akkumulátorral, ilyen helyzet a legjobb családban is előfordulhat. Szerencsére nem kell Bear Grylls, vagy  MacGyver módszerekhez folyamodnia annak, akinek van egy ilyen kis kütyü a kesztűtartóban. 

Az Aartech Jumpstarter-ek nem csak arra jók, hogy "bebikázzuk" az autót, ha lemerült az akkumulátora. Kimeríthetetlen powerbank-ként is hasznos társa lehet az autózónak, főleg, ha a mobilját használja navigációra. A Waze és más navigációs appok nagyon gyorsan lemerítik a telefont, mert amellett, hogy a GPS is folyamatosan be van kapcsolva, a legnagyobb energiazabálót, a kijelzőt is működtetnünk kell, ha nem akarjuk elvéteni az irányt. 
Hasznos ajándék lehet azon a hölgy ismerőseink számára is, akik rendszeresen rajta felejtik a világítást. :-)

Az Aartech Jumpstarterek 2 változatban kaphatóak.

Az Aartech T242 , 20000mAh-s powerbankkal bír, és akár 8000 cm3-es diesel vagy bármilyen benzines autót könnyedén beröffent, még csutkára lemerült akku esetén is.

A kisebbiknek az Aartech T211-nek sem kell szégyenkeznie. A 10000mAh-s powerbank pld. egész nap ellát energiával egy iPhone-t 6SE-t. És könnyedén beindít bármilyen benzines autót és a dieseleket is 5000 cm3-ig

 

 

 

 

JUMPSTARTERPOPUP

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus