SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

10 új magyar TV adó az IKO Media Group-tól 2/2

Dátum: 2007-09-28 12:31:50   |  
10 uj TV csatorna

Poén!

Szereti a szituációs komédiákat és úgy érzi, Magyarországon nem látni elég jó vígjátéksorozatot, vígjátékot? Kapcsoljon a Poénra! Nézze Joey, Rachel, Chandler, Monica, Ross és Phoebe klasszikussá vált kalandjait a Jóbarátokban! Ne hagyja ki Amerika egyik kedvence, a Seinfeld epizódjait, vagy Al Bundy és „rém rendes családjának” történeteit! Szórakozzon a filmipar legnagyobb nevettetőivel az intellektuális Woody Allen-nel, a nagy bohóc Leslie Nielsen-nel, a derűt fakasztó Whoopi Goldberg-gel, a ránézésre is vicces Danny de Vito-val, vagy a klasszikus Luis de Funes-vel és a vígjáték műfajában is nagyszerű Gérard Dépardieu-vel. És persze nevessen a hazai nagyágyúk viccein: Fábry Sándor, Gálvölgyi János vagy Antal Imre poénjain. A Poén! a sitcomok, a vígjátékok, a kabaré, a stand up comedy csatornája, ahol garantált a könnyed és felhőtlen szórakozás. Nincs jelenet poén nélkül, ez a Poén!
film+2

Pr1me

Érezte már úgy, hogy a nagy televíziócsatornák csak a tömegek igényeit akarják kiszolgálni? Volt már, hogy az akciófilmek helyett szívesebben nézett volna meg egy színvonalas beszélgetést, egy művészfilmet, vagy pillantott volna be egy színházi előadás, egy fesztivál kulisszatitkaiba? Érezte már, hogy a hatalmas választék ellenére „nincs semmi a tévében”, mert éppen csak azt nem kapta meg, amire Önnek szüksége lenne? Ha igen, a Pr1me az Ön csatornája, ahol nem kell késő éjjelig várnia azokra a műsorokra, amelyek Önnek szólnak. A Pr1me bemutatja a legjobb éttermeket, a legszínvonalasabb üdülőhelyeket, órákat, autókat. Nálunk a legnagyobb művészek és tudósok az igazi sztárok. Itt a jó filmnek története, mondanivalója van. Itt nem az akciók, hanem a jó színészek és a gondolatok teremtenek izgalmat. Itt az is műsorra kerül, amit máshol nem látni, mert “nem néznék elegen”. A Pr1me fő célja a minőség, nem a nézettség. Igényes csatorna igényes embereknek.
krimi+

Reflektor

A Reflektor az otthonába hozza a sztárokat! Mindent megtudhat a titkaikról, személyesen vallanak magánéletükről. Első kézből értesülhet legújabb filmjeikről, bemutatóikról, ruhakölteményeikről. A Reflektor otthonosan mozog Hollywoodban, Cannesban, ott van London, Párizs, New York vagy Milánó kifutóin. Természetesen szívesen látott és gyakori vendég a magyar sztárok otthonában is. Mindenhol ott van, ahol kigyúlnak a fények: legyen szó filmforgatásról, divatbemutatóról, koncertről, musical premierrõl vagy éppen egy exkluzív partyról. Ha nem akar lemaradni semmilyen pletykáról, ha a társaságban mindig jól értesült akar lenni vagy egyszerűen csak érdekli a showbusiness világa, kapcsoljon a Reflektorra!

sorozat+

TeleABC

Vásárlás a fotelból – ez is lehetne a TeleABC jelmondata, amely az első egész napos teleshop-csatorna Magyarországon. Miért is mozdulna ki otthonról, ha nem muszáj! A legkedvezményesebb ajánlatok, a legígéretesebb termékek egy telefonhívásnyira öntől! Ez a TeleABC, állandóan megújuló ajánlatokkal és exkluzív lehetőségekkel.

 

doq

F&H

A Fishing&Hunting azokat a - fõként férfi - nézőket kívánja szórakoztatni, akik számára a horgászat és a vadászat mindig is népszerű időtöltést jelentett. Minden évben egyre több külföldi vadász érkezik Magyarországra és a Kárpát-medencébe, hogy világszínvonalú trófeákat zsákmányolhassanak. A vadászat ősi hagyománya, az érintetlen természet és a jól tartott vadállomány az, ami leginkább vonzza az idelátogatókat. A sporthorgászat és vadászat szerelmesei több mint 50 műsor közül válogathatnak kedvükre, amelyek a horgászatról, vadászatról, sportokról, erdei expedíciókról, túlélők történeteiről, a vadvilág megőrzéséről és megfigyeléséről szólnak, nagyszerű horgász- és vadászterületeket mutatnak be a világ minden tájáról, beszámolnak a legújabb horgászversenyekről, bemutatják a legújabb horgászati és vadászati eszközöket, fegyvereket és azok helyes használatát, valamint megosztják nézőikkel a profik legjobb vadász- és horgásztippjeit.