SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Hordozható meghajtó TV programok rögzítéséhez

Dátum: 2012-09-24 13:10:58   |  
Plusz tárhelyet kínál, segítségével még többtelevíziós programot rögzíthetünk, USB-n keresztül.

A Freecom a Mitsubishi-Kagaku Media csoport tagja és a külső meghajtók díjnyertes gyártója bemutatta a Mobile Drive Sq TV-t, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy televíziós programokat rögzítsünk rá USB-n keresztül. A kompakt, 2,5 colos SATA merevlemez egy speciálisan tervezett rögzítőegységgel érkezik, aminek segítségével az eszközt könnyedén elhelyezhetjük a tévénk hátoldalán és csatlakoztathatjuk az USB-porthoz.

A prémium minőségű  Mobile Drive Sq 500 gigabájtos és egy terabájtos változatban érhető el, áramellátását pedig a televízióhoz csatlakoztatott USB-kábel biztosítja, így nincs szükség külön vezetékre és konnektorra.  A két verzió ajánlott fogyasztói ára 28 ezer forint és 38 ezer forint. A Freecom termékekhez két év garancia és korlátlan telefonos terméktámogatás jár.

 

„A Mobile Drive Sq TV egy vonzó, költséghatékony és megbízható megoldás, ami felszabadítja a TV melletti helyet és kiváltja a korlátozott kapacitású DVR-eket és DVD-felvevőket,” nyilatkozta Cas De Heus a Freecom marketingkommunikációs vezetője. „A kiváló formatervezés hűen tükrözi a termékfejlesztés innovatív megközelítését, ami a Freecom szinonimájá vált.”

Forrás: Freecom

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus