SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Nagy siker a UPC Horizon

Dátum: 2012-09-21 15:48:33   |  
A holland UPC felhasználók meglepték a szolgáltatót elképesztő érdeklődésükkel az új UPC Horizon hozzáférés iránt. A hatalmas igényre nem készült a UPC.

A UPC Horizon a UPC vadiúj platformja, amely szeptember eleje óta elérhető, egyelőre csak Hollandiában. Digitális tartalmat nyújt kábelen keresztül, on demand könyvtárakat, különféle alkalmazásokat és online szolgáltatásokat. A Horizon televízióvá változtatja az okostelefont vagy a laptopot, segítségével egy iPad szolgálhat távirányítóként vagy kiegészítőképernyőként az élő adások vagy az internetes tartalmak megtekintéséhez.

Peter Dorr a Liberty Globaltól (a UPC tulajdonosa) elmondta, hogy az igény a Horizonra 500%-kal nagyobb volt annál, amire az előrejelzések alapján számítottak, de az ebből fakadó problémát nem is a set-top boxok, hanem azok telepítése jelenti. Az eredeti elképzelés alapján ugyanis minden egyes Horizon dekóderen UPC-s szakemberek teljes mértékben elvégzik a telepítést. A nagyszámú igény miatt viszont a UPC gyorsan kidobott egy programot az öninstalláláshoz, amelynek hála a felhasználónak mindössze annyi dolga van, hogy kicseréli a régi boxot az újra. Az új box az installálásra vonatkozó garanciával érkezik, tehát minden új vásárló egy csatlakoztatott és működő dekódert vihet haza.
 
 
Hogy honnan a hatalmas lelkesedés? Elsősorban a sajtóban megjelent cikkek generálták, ugyanis a termék még mindig nem látható a UPC weboldalán. A terméket az IBC kiállításon mutatták be, így híre hamar bejárta a világot. „Az emberek praktikus innovációkat, szabadságot keresnek, térben és időben. Már nincsenek TV szettjeik, hanem számtalan képernyőjük van. Emellett az egyszerű használat, az intuitív felhasználói felület, a személyesség fontos a számukra.”
 
  
 
Forrás: broadbandtvnew.com
 

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus