SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Őszi kódolatlan FilmBox Pak a UPC Directnél

Dátum: 2020-10-21 18:37:04   |  hír
Szerző: oliver_m
A UPC Direct október 22. és november 2. között minden előfizetője számára megnyitja a FilmBox Pak prémium csomagjában található FilmBox csatornáit. Így az iskolai őszi szünet ideje alatt hat mozicsatorna izgalmas filmjeiből válogathatnak a szolgáltató előfizetői.

Filmes meglepetéssel zárja az októbert a UPC Direct, hiszen a szolgáltató október 22-től közel két hétig elérhetővé teszi  a FilmBox Pak prémium csomagjában található FilmBox csatornákat minden előfizetője számára. A csomagban megtalálható 6 csatorna változatos szórakozást kínál a család minden tagjának.

Filmbox Live csatornák

A szeptember elején megújult FilmBox Plus Filmbox Stars néven szerepel a kínálatban. A csatorna, akárcsak a FilmBox Extra és FilmBox Prémium, a hollywoodi filmek világába kalauzolja el a rajongókat. A FilmBox Family-vel igazi őszi családi mozizást szervezhetünk– hiszen a kódolatlan időszak a teljes iskolai őszi szünetet lefedi.  A küzdősportok rajongói a FightBox műsorai alatt szurkolhatják ki magukat, a dokumentumfilmek kedvelői pedig a DocuBox díjnyertes ismeretterjesztő filmjeiben merülhetnek el. A moziélmény garantált, hiszen a FilmBox csatornáin vetített filmek reklámszünet nélkül nézhetőek. 

 

A közel két hétig tartó otthoni mozizás nem kisebb sztárokat vonultat fel filmjeiben, mint Brad Pitt, Kate Winslet, Danny Glover vagy a legendás Robert Redford. Egy kis kedvcsináló a rendkívül gazdag választékból:

 

 Az élet fája – FilmBox Premium, október 26. 18:45

Az Élet fája

Az élet fája című fantasy filmben Brad Pitt új oldalát ismerhetjük meg Sean Penn oldalán. A film témája a gyermekkorra való visszaemlékezés, az ártatlanság elvesztése, a szülőkhöz való viszony – Jack O’Brien minderre öccse halálának évfordulója kapcsán emlékezik vissza, közben pedig nem csupán a saját, de az egész emberiség helyét is megtalálja az univerzumban.

 

 Szövetségesek – FilmBox Extra HD, október 28. 21:00

Szövetségesek

A második világháború idején játszódó filmben Max Vatan szárnyparancsnok a marokkói sivatagba érkezik, hogy találkozzon a francia ellenállás párizsi tagjával, Marianne Beauséjour-ral. Egy közös akció, Casablanca szívében elkövetett öngyilkos merényletet követően a férfi és a nő Angliába menekül, ám ezzel a múlttal a családalapítás nem megy olyan egyszerűen.

 

 

 A ruhakészítő – FilmBox Premium, október 29. 19:05

A ruhakészítő

Drámai vígjáték Kate Winslet és Liam Hemsworth főszereplésével. A filmben Tilly Dunnage hazatér kisvárosába, hogy helyrehozza a múltban elkövetett hibáit. A humoros jelenetekkel teli dráma szerelemről és bosszúról szól, de a divat rajongói se hagyják ki Kate Winslet alakítását.

 

Úriember revolverrel – FilmBox Premium, október 31. 19:30

Úriember revolverrel

Valós eseményeken alapuló krimi-vígjátékkal búcsúzik az október, nem kisebb színészekkel, mint Robert Redford, Casey Affleck és Danny Glover. A történet szerint Forrest Tucker 70 évesen szökést kísérel meg a San Quentin-ből, ezzel a lépésével nem csak a hatóságokat járatja le, de elbűvöli a nyilvánosságot – és valószínűleg a nézőket is.

 

Az említett sorozatok illetve filmek a FilmBox csatornáin láthatóak, melyeket a UPC Direct kódolatlan hetei után is követhetnek a FilmBox Pak prémium csomag előfizetői. 

Október 22. és november 2. között  a UPC Direct Facebook oldalának követői a kódolatlan FilmBox hetekhez kapcsolódó nyereményjátékban is részt vehetnek. 

További információk a www.upcdirect.hu oldalon és a UPC Direct Facebook oldalánCímkék: UPC Direct Filmbox 

Hozzászólások

comments powered by Disqus