SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Együttműködés a Magyar Telekom és a Viasat World között

Dátum: 2021-03-08 08:01:21   |  hír
Szerző: Kriszti
Az Epic Drama legújabb sikervárományos sorozata, a Szingapúri szorítás már induláskor is nézhető a Telekom MoziKlub előfizetői számára, méghozzá ez a változtatás a teljes évadot érinti.

Közép-Kelet-Európában egyidőben, 2021. március 7-én este 21:00-kor startol az Epic Drama legújabb sikervárományos sorozata, a Szingapúri szorítás. A zseniális szereposztású széria alkalmából most először kötött olyan együttműködést a jogtulajdonos Viasat World és a Magyar Telekom, amelynek keretein belül a MoziKlub felhasználói a lineáris premier rajtolásakor már a teljes évadot megtekinthetik.

"Szeretnénk, ha azok is élvezhetnék az Epic Drama minőségi tartalmait, akik egyben, illetve a maguk által választott időben szeretnek sorozatokat nézni. Ez a történelmi alaptémájú, ugyanakkor szórakoztató, sőt humorral teli alkotás az idei évben kiemelt műsornak számít csatornánk kínálatában" -  mondta Horváth Tamás, a Viasat World médiavállalat magyar piacért felelős igazgatója.

A Szingapúri szorítás epizódjait az Epic Drama nézői vasárnaponként láthatják, de a Telekom MoziKlub előfizetői már induláskor végignézhetik a teljes évadot. Ilyen jellegű együttműködésre még nem volt példa a két nagyvállalat között.

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus