SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Direct Now applikáció kínálata folyamatosan bővül

Dátum: 2021-03-22 09:19:52   |  hír
Szerző: Kriszti
Az eddigi NatGeo videótár mellett már az AMC, a JimJam illetve a Minimax közkedvelt sorozatai is elérhetők lesznek a Direct Now applikációban.

Az applikációban elérhetőek lesznek a Thomas, a gőzmozdony; Bob, a mester; Roary, a versenyautó; Angelina Balerina és még sok más rajzfilm egyes epizódjai is, egészen május végéig. A gyerekek akármikor, akárhány alkalommal megnézhetik az elérhető részeket, sőt, júniusban újakat is találnak majd.

A Direct One a felnőtt nézőket célozva elérhetővé tette az AMC egyik amerikai thriller sorozata, a NOS4A2 második évadának összes epizódját is, melyek megtalálhatók az applikációban egészen április 8-ig.

A Direct Now alkalmazással egyidejűleg 5 különböző eszközön követhető akár 5 különböző élő televízióadás, sőt beállítható az interaktív műsor-emlékeztető is, így egyetlen családtag sem marad le a kedvencéről. Egyes műsorok 7 napig is visszajátszhatók és újraindíthatóak.

A felhasználók bármilyen internetkapcsolattal rendelkező hordozható okoseszközön, akár útközben is mozizhatnak. Összesen 91 lineáris csatorna programkínálata érhető el az app segítségével. A Direct Now applikáció elérhető a Samsung, LG, Panasonic, a Sony és a Philips okostévéire is.



Hozzászólások

comments powered by Disqus