SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Új szintre lép a SAT.HU Antenna Szakáruház

Dátum: 2021-07-22 17:46:30   |  hír
Szerző: oliver_m
Több mint 10 évvel ezelőtt, 2010 decemberében nyitottuk meg a SAT.HU Antenna Szakáruházat.

Több mint 10 évvel ezelőtt, 2010 decemberében nyitottuk meg a SAT.HU Antenna Szakáruházat.
Akkor világ szinten is unikumnak számított egy ilyen szaküzlet, ahol a vevők mint egy szupermarketben, bevásárló kocsiba gyűjthették a szükséges termékeket, és ahol magas szintű szakmai támogatást kaptak az kihívásaik megoldásához.

Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy a legrangosabb nemzetközi szaklap a TeleSatellite két alkalommal is beválasztotta cégünket a P-Sat Hungary Kft.-t a világ legjobb digitális tévézéssel foglalkozó kereskedői közé.

Elkötelezett hívei vagyunk a fejlődésnek, amit mi sem bizonyít jobban hogy mi indítottuk a műholdas TV vétel témában az első magyar nyelvű weboldalt 1996-ban, webáruházat 1998-ban és fórumot 1999-ben. 

8 külföldi cégnek vagyunk a kizárólagos magyarországi partnere, folyamatosan hozzuk be a TV vételhez kapcsolódó műszaki újdonságokat. Saját magazinokat jelentettünk meg, kiállításokon mutattuk be a termékeinket, youtube és podcast csatornát indítottunk. 

A kereskedelem mellett többek között hotelekirodaházakbörtönökidősotthonok és munkásszállók részére telepítünk TV rendszereket az antennáktól a TV készülékekig. Magyarország minden megyéjébe, azon kívül 10 különböző országba szállítottunk valamilyen TV megoldást. 

2020 és 2021 világ szinten próbatétel elé állította vállalkozásokat a COVID helyzettel.
A tapasztalataink azt mutatták, hogy gyökeresen megváltoztak a vásárlói szokások és úgy nőtt meg az értékesítésünk, hogy közben a fizikai üzletbe kevesebben jöttek be. 

Az új igények kielégítésére már nem volt megfelelő a 10 évig jól működő rendszerünk. Sokkal nagyobb fókuszt kell helyeznünk az online csatornákra, az online rendelések kiszolgálására. 

Vettünk egy nagy levegőt és első lépésként idén márciusban professzionális logisztikai partnerhez szerveztük ki a raktározást és csomagszállítást.

A következő lépésben az üzletből irodai környezetbe költözünk. Ezt úgy alakítjuk ki, hogy sokkal több, a kor igényeinek megfelelő online tartalmat tudjunk készíteni (videók, podcast-ek, terméktesztek, leírások).

Kívülről kevésbé látványos, de remélhetőleg annál hatásosabb lesz az új Zendesk alapú professzionális vevőszolgálati rendszerünk, aminek segítségével több felületen és sokkal gyorsabban tudunk majd reagálni az ügyfeleink kérdéseire. Legyen az valamilyen rendeléssel kapcsolatos információ, vagy megoldásra váró műszaki kérdés.

2021. július 23. és augusztus 6 között home office-ban dolgozunk. 

kerdes@sat.hu címre érkező e-mailekre válaszolunk a leggyorsabban. 

rendelésekkel kapcsolatban a fenti e-mailen, vagy a +36 20 914 7705 -ös telefonon lehet érdeklődni Czobor Bence kollégámnál.

Műszaki kérdésekkel, termékinformációval kapcsolatban szinten a kerdes@sat.hu -n vagy Hajdu Gergőnél a +36 70 904 9460 lehet érdeklődni.

HotelTV kérdésekben Péterfay Krisztina az illetékes, akinek ezek az elérhetőségei: hoteltv@sat.hu és +36 70 930 9509

Ha esetleg a webshopban találnál hibát, vagy bármi olyat amivel kapcsolatban észrevételed, vagy kérdésed lenne akkor keresd Molnár Olivér kollégámat a kerdes@sat.hu emailcímen.

2021. augusztus 9-től már az új irodánkban kezdjük el a munkát, aminek a címe: 
 

SAT.HU Antenna Szakáruház kereskedelmi iroda 
2100 Gödöllő Dózsa György út 69/A
Platán irodaház 1 em. 105.


Természetesen ezután is minden segítséget meg fogunk adni legyen szó egy-egy termék kiválasztásáról, vagy egy már megvásárolt termék használatáról. 

A fenti telefonszámokon minden munkanapon 9-15 óra között érsz el bennünket és bármilyen kérdésre nagyon szívesen válaszolunk. 

A bolt.sat.hu webáruházunk és a kerdes@sat.hu e-mail címünk természetesen bármikor használható. 

Ha esetleg egy tőlünk vásárolt termékkel problémád lenne, vagy időpontot kértél tőlünk személyes találkozóra, akkor a fenti címen leszünk elérhetőek. 

Ha autóval érkezel, közvetlen az irodaház előtti ingyenes parkolóban tudsz megállni.
Az épület teljesen akadálymentesített, és lift is üzemel a házban.
Továbbá működik portaszolgálat is, akik szívesen segítenek, hogy könnyen megtalálj bennünket.

Azon dolgozunk a kollégáimmal, hogy egyre magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni a hozzánk fordulókat. Bízom abban, hogy ezek az előremutató változtatások beváltják a hozzá fűzött reményeinket.

Budapest 2021. július 22. 

Posta Tibor
sat.hu alapító
P-Sat Hungary Kft. ügyvezető



Hozzászólások

comments powered by Disqus