SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

3 hónapos FIT bérlet a MinDig TV Applikációban

Dátum: 2017-06-23 07:50:37   |  hír
Szerző: oliver_m

A különleges akció keretében most 2.990 forintért* 3 hónap korlátlan sportolási lehetőséget kapnak mindazok, akik a MInDig TV Applikáció FIT nyári bérletére előfizetnek.

Legyen szó akár kezdőkről, akár haladókról, a FIT csomagban mindenki megtalálhatja a kedvére való vagy a testhezálló edzéstípust.

A Fit HD élő adásával egész nap változatos edzéseket követhetünk és próbálhatunk ki, olyan mozgásformákat kínáló programokkal, mint például a JÓGA, FIT KID, SENIOR TORNA, FIT MAMA TORNA, CAPOEIRA AEROBIK vagy éppen DANCE AEROBIK. A felhasználók a programlistát áttekintve tudnak informálódni az edzések időpontjáról, és hogy ne maradjanak le, emlékeztetőt is be tudnak állítani.

A Videótárban pillanatnyilag 40 db edzés közül válogathatnak az érdeklődők. Akad itt PILATESZUMBAJÓGASTRECHINGALAKFORMÁLÓ, de találhat többféle AEROBIK és KONDI EDZÉST is.

A megvásárolt csomagok külföldről is elérhetők, azok pedig, akik rendelkeznek Chromecast eszközzel, nagyképernyőre is átküldhetik a tartalmakat.

Az akció 2017. augusztus 31-ig érvényes. Vagyis aki még a nyár folyamán megvásárolja a 2.990 forintos* csomagot, három hónapon át élvezheti a sportos örömöket! Mindenkinek jó otthoni edzést kívánunk!

* Az ár az egyes platformokon eltérhet.

forrás: mindigtv.hu



Hozzászólások

comments powered by Disqus