SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Chello jövőbeli tervei

Dátum: 2012-06-29 14:58:45   |  
A Chello Central Europe még több sportközvetítési jogot szeretne megszerezni magának, emellett a portfóliója is változásokon megy keresztül, nyilatkozta Málnay Levente, cég ügyvezetője.

 

Málnay Levente a Broadbandtvnews-nak adott interjújában beszélt a cég terveiről egy Prágában megtartott digitális televíziózással foglalkozó konferencia során.
 
A tervek között szerepel az is, hogy is, hogy a Megamax névre hallgató gyerekcsatornát, amely 1,2 millió magyar háztartásban érhető el jelenleg, kiterjesszék az egész közép-kelet-európai régióra.
 
Azt is hozzátette, hogy a Chello hamarosan befejezi portfóliójának áttekintését és fejlesztését, a Filmmúzuem és a Zone Romantica átnevezése, arculatváltása is ennek folyománya. Az előbbi Film Mánia, a másik Film Café néven működik július elejétől. Október-november környékén újabb arculatváltásra kerül majd sor.
 
Ezek mellett SVOD szolgáltatás indítását tervezik az őszre, ez a VOD átalánydíjas változata, azaz rendszeresen frissülő tartalmakat érhetnek majd el azok, akik az átalánydíjat befizették.
 
Forrás: broadbandtvnews.com

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus