SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A csatlakozás napján indul az első Régió Rádió

Dátum: 2004-04-30 12:08:05   |  
Szerző: postatib
Szombattól indul a Magyar Rádió Régió Rádiója Nyugat-Dunántúlon. A műsorszerkezetet folyamatosan alakítják majd, és arra törekszenek, hogy a három megye egyenrangúan képviselje magát.
- A május 1-je egy kicsit más mint a többi, hiszen a nap folyamán négyszer is összekapcsolódunk a szombathelyi illetve a nagykanizsai stúdióval, egyébként az általános az lesz, hogy reggel a 6-os Kossuth Krónika után lesz egy Régiós Krónika, délután pedig 17.30-kor mindegyik vételkörzetben, tehát a győri, a szombathelyi és a nagykanizsai stúdió vételkörzetében is a szokásos hullámhosszokon lehet minket fogni ? mondta el Ditrói Zoltán a Nyugat-Dunántúli Régió Rádió vezetője.

- Általában milyen adásokat hallhatnak majd?

- Szépen, fokozatosan indulunk majd el, tehát először a Krónikákkal, aztán amikor kiderült, hogy ez hogy működik, milyen hibák vannak, és ha kijavítottuk ezeket, akkor a következő lépés egy háromórás Borostyánkő út barangolás a Nyugat Dunántúlon című magazinműsor, ami szombaton 9-től 12-ig lesz hallható. Ha ez is megvan, akkor valamikor az őszre lesz teljes a Régió Rádió szerkezete, akkor a teljes délelőtti műsorunk, ami 5.30-tól 10.00 óráig tart majd, és akkor szépen úgy osztjuk el, hogy mindhárom megye egyenrangúan tudja képviselni magát.

Magyar Rádió