SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Discovery többségi tulajdonos lett a Eurosportban

Dátum: 2014-01-21 21:27:49   |  hír
Szerző: dorka
A Discovery és a TF1 Csoport megállapodtak, hogy a jövőben a Discovery lesz a Eurosport többségi tulajdonosa.

A Discovery a Eurosport International még nagyobb része felett szerzett irányítást azzal, hogy korábbi részesedését a TF1 Csoporttal kötött új megállapodásának hála 20%-ról 51%-ra növelte. Ezzel többségi tulajdonossá vált.

„A Eurosport a legerősebb, legdinamikusabban fejlődő platformok egyike a világon. Az elmúlt év során közvetlenül együtt dolgoztunk a TF1-es partnereinkkel, és világossá vált, hogy a Eurosport márkáinak és nézőinek erejét kombinálni a Discovery Network portfóliójával, világlátásával, és ország specifikus szakértelmével egyedülálló és erős ajánlatot jelent majd a nézők, hirdetők és partnerek számára.” – mondta David Zaslav, a Discovery Communications elnöke és ügyvezetője.

A TF1 úgy döntött, hogy a Eurosport France-ban legalább 2015. január elsejéig megtartja 80%-os részesedését. A zászlóvivő Eurosport 133 millió otthont ér el 54 országban 20 nyelven. A Eurosport 2 69 millió háztartásban érhető el 51 országban, a Eurosport HD 32 millió otthonban látható 48 országban.Címkék: Discovery Eurosport HD TF1 

Hozzászólások

comments powered by Disqus