SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A román tulajdonos eladja a Digi Slovakiát

Dátum: 2013-05-22 19:51:22   |  hír
A Slovak Telekom megegyezett a Digi Slovakia tulajdonosával, hogy egy egyelőre meg nem nevezett összegért megvásárolja a céget.

 

Egy nyilatkozatban adta hírül a Deutsche Telekom által támogatottszlovák vállalat, hogy több hónapnyi tárgyalást követően a román RCS&RDS-sel, a Digi Slovakia működtetőjével, megegyezésre jutottak a felek. A felvásárlás véglegesítéséhez még a monopóliumok kialakulásának létrejöttét ellenőrző kormányszervnek is kell a jóváhagyása.
 
A Digi Slovakia 10 városban kínál jelenleg kábel TV-s és internetes szolgáltatásokat. A legtöbb előfizetője a műholdas vételi lehetőséggel is él, a cég összes televíziós és internes előfizetője meghaladja a 270 000-et. A Slovak Telekom több mint 8 éve aktív Szlovákia digitális TV piacán, és több mint 180 000 előfizetővel rendelkezik.
 
A Digi Slovakia a tervek szerint a Slovak Telekom leányvállalata lesz, független szerv marad a felvásárlást követően is.
 
A Digi Slovakia már a második szolgáltató, amelyet elad az RSC&RDS, március elején a horvát Digit vásárolta meg a Telekom osztrák leányvállalata, a Vipnet.

Forrás: broadbandtvnews.com

 



Ezt olvasta már?

Eladták a cseh Digit

Hozzászólások

comments powered by Disqus