SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

A Samsung okostévéire hozta a BBC Sportot

Dátum: 2012-07-01 17:15:05   |  
A Samsung elindította BBC Sport alkalmazását Smart TV-inek felhasználói számára, amellyel lehetővé teszi, hogy a nézők interaktívan követhessék a legnagyobb sporteseményeket.

 

Az alkalmazás élő közvetítéseket és választható video tartalmakat egyaránt kínál. A wimbledoni torna (jún 25. – júl 8.) alatt az új okostévé alkalmazás alternatív vételi lehetőségeket is tartogat, mérkőzések között válogathatunk, de az audiokommentár kiválasztásának lehetőségét, és különböző statisztikákat is magában foglal. A Formula-1 brit nagydíja (júl. 6. – júl. 8.) alatt például a nézők élvezhetik a felkészülési és kvalifikációs időszakot is, és olyan extrákat, mint az autókba szerelt kamerák felvételei. Az Olimpia alatt 2500 órányi tartalom lesz elérhető az alkalmazás segítségével, és egyszerre legalább 24 egy időben futó esemény, kommentárral és medáltáblázatokkal.
 
 
„Örülünk, hogy sportesemények széles skáláját kínálhatjuk Smart TV sorozatunkon keresztül vásárlóink számára. Lehetsz teniszmegszállott, vagy élvezheted a perceket, mikor valaki fellép a dobogóra a Formula-1-en, a BBC Sporttal a Samsung okostévék nézői naprakészek lehetnek a világ sporteseményeiben.” – nyilatkozta Robert King a Samsung fogyasztói elektronikai részlegének elnök helyettese.
 
Forrás: broadbandtvnews.com

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus