SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Az RTL Klub HD minőségben is elérhető a UPC Direct -en

Dátum: 2013-02-15 13:11:13   |  hír
A UPC DTH S.à r.l. örömmel értesíti a UPC Direct magyarországi ügyfeleit, hogy az RTL Klub adását már HD minőségben is elérhetik.

 

Február 11-től a UPC Direct azon ügyfelei, akik előfizettek a Direct HD csomagra, örömmel tapasztalhatják, hogy a szolgáltatás az RTL Klub HD adásával bővült, tovább gazdagítva a HD műsorválasztékot Magyarország egyik legnépszerűbb kereskedelmi csatornájával.
 
Az év elején bevezetett Sport1 HD és a tavaly december óta elérhető Animal Planet HD után az új csatornával még tovább bővül a UPC Direct HD kínálata. Ezek a csatornák tovább gazdagítják a legszélesebb műholdas HD tartalmat, amely immár 13 HD csatorna elérhetőségét teszi lehetővé Magyarországon. A speciálisan kialakított Direct HD csomag HD adásai lényegesen magasabb színvonalú vizuális élményt nyújtanak azok számára, akik a lehető legszélesebb nagyfelbontású műsorfelhozatalt keresik, és akik maximálisan szeretnék kihasználni HD TV-jük adottságait.
 
“Az RTL Klub HD adásának elindítása újabb példája azon elkötelezettségünknek, hogy a legváltozatosabb, kiváló minőségű HD tartalmat nyújtsuk a műholdas TV szolgáltatók magyarországi piacán. Örömünkre szolgál, hogy az RTL Klub HD adását hozzáadhattuk kínálatunkhoz, és így növelhettük a UPC Direct ügyfeleinek rendelkezésére álló HD csatornáink számát.” – mondta Pinkola Zoltán, a UPC DTH S.à r.l. magyarországi marketing és értékesítési igazgatója.
 
Ez a bővítés is alátámasztja a UPC Direct azon szándékát, hogy a legjobbat nyújtsa mind a helyi, mind a nemzetközi műsorok viszonylatában, és hogy a legkiválóbb vizuális élményt, illetve legváltozatosabb műholdas műsorkínálatot biztosítsa ügyfelei számára a hazai piacon. Az RTL Klub HD február 11-től érhető el a 112-es csatornán.

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus