SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Bajnokok csatája – labdarúgó BL-döntő az M4 Sport műsorában

Dátum: 2017-05-31 12:17:42   |  hír
Szerző: oliver_m

Minden egyes év egyik legjobban várt eseménye a futballrajongók részéről a Bajnokok Ligájának a döntője. Ilyenkor sokszor még azok is tévé elé ülnek, akik egyébként nem néznek focit.

Az igazi megszállottak természetesen a döntőig vezető út állomásit is végig figyelemmel kísérik. Számukra így ez az este nem csak erről az összecsapásról szól, hanem benne van a szezon minden egyes történése: ki jutott tovább utolsó percben lőtt góllal, kinek a javára tévedett a bíró és ki nyert lesgóllal.

kép forrása: http://www.hurriyet.com.tr/

Eddigre már az is kialakul, hogy ki melyik csapattal szimpatizál, kinek a győzelméért szurkol. Mert hiába mondja a semleges néző –aki nem rajongója egyik döntőbe jutott csapatnak sem-, hogy csak az számít, hogy jó meccs legyen, valaki győzelméért szorítani fog a lefújás pillanatáig.

Azt már tudjuk, hogy szombaton este a Real Madrid és a Juventus fog megküzdeni a végső dicsőségért. Az is előre borítékolható, hogy a meccs egyik főszereplője a Juventus kapusa, Gianluigi Buffon lesz. A majd’ 40 éves hálóőr már szinte mindent megnyert, amit lehetett, azonban a BL-trófea még hiányzik a kollekciójából. Már nem is hitte, hogy lesz még esélye rá, hogy magasba emelje a BL-serleget, de most elérhető közelségbe került hozzá.

Buffon végig nagyon magas színvonalon védett, nagy részben neki is köszönheti a Juventus, hogy ott lehet a Cardiffban megrendezésre kerülő döntőben. És talán senki sem fogja bánni –a Real Madrid szurkolóit leszámítva-, ha Buffon ezen az estén ünnepelhet.

Az UEFA Bajnokok Ligája döntőjének közvetítése június 3-án, szombaton este, 20 óra 45 perctől nézhető élőben a M4 Sport adásában, és követhető figyelemmel a MinDig TV App segítségével is.

 

forrás: mindigtv.hu



Hozzászólások

comments powered by Disqus