SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Black Friday a MinDig TV Applikációban!

Dátum: 2016-11-24 10:15:56   |  hír
Szerző: doga
2016. november 25-én 30% kedvezménnyel vásárolhatók meg a fizetős tartalmak.

A MinDig TV Applikáció csatlakozott a Black Friday, azaz a „fekete péntek” kezdeményezéshez, és november 25-én, pénteken 0:00 és 24:00 között egy napig 30%-kal alacsonyabb áron kínálja előfizetéses csomagjait. Az akció keretében minden fizetős tartalom, vagyis az M3, M3+VIDEÓK, valamint a FIT csomag is ára módosul egy teljes napra.

Remek lehetőség ez mindazok számára, akik még nem köteleződtek el a vásárlás mellett, de szívesen kipróbálják a MinDig TV Applikáció fizetős csomagjait. A FIT csomag az élőben nézhető Fit HD csatornát és egy közel 50 edzésből álló „FitVideo” videotárat foglalja magában, az M3 csomag pedig az M3 csatorna élő adását – ez egészül ki az M3+VIDEÓK csomagban egy több mint száz klasszikus magyar filmet és mesét tartalmazó videótárral.

A megvásárolt csomagok külföldről is elérhetők, azok pedig, akik rendelkeznek Chromecast eszközzel, átküldhetik nagy képernyőre is a tartalmakat.

A MinDig TV Applikáció ingyenesen letölthető Androidra, iOS-re, Windows Phone-ra és Windows-ra. Az előfizethető tartalmak az alkalmazás „Fizetős tartalmak” menüpontjában érhetőek el.

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu



Címkék: MinDig TV 

Hozzászólások

comments powered by Disqus