SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Boomerang csatorna Digi előfizetőknek

Dátum: 2010-01-21 20:00:53   |  
A Turner Broadcasting bejelentette, hogy a Boomerang csatorna mostantól elérhető az RCS/RDS (a DigiTV DTH platform üzemeltetője) kábel és DTH rendszerén keresztül Magyarországon, Romániában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Horvátországban, Szerbia-Montenegróban.

Ez a lépés jelentős növekedést eredményez a csatorna előfizetőinek számában;  Boomerang további 3.5 millió háztartásban lesz elérhető, ezzel az összelőfizetői szám 9.5 millióra növekedve szám a közép-kelet európai régióban.
 
Gergana David, a közép–kelet európai régió és a Benelux államok terjesztési igazgatója rendkívüli örömét fejezte ki a növekedés kapcsán: “az újonnan kötött megállapodás úgy is tekinthető, mint az RCS & RDS és a Turner Broadcasting System közti, tíz évre visszatekintő kiváló üzleti kapcsolat folytatása. Egyidejűleg azt is bizonyítja, hogy a Turner cég által képviselt minőségi szórakoztatásra nagy igény mutatkozik. ”
 
"Hosszas múltra visszatekintő és széles körű együttműködésünk a Turner Broadcasting-gal biztosítja számunkra a lehetőséget, hogy a teljesség igényével kialakított műsorkínálatunkban a legjobb filmeket, rajzfilmeket és a hírműsorokat sugározzuk. Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól partnerünk újabb, minőségi programot tartalmazó csatornáját kínálhatjuk fiatal nézőinknek a közép-kelet európai régióban.” mondta Emil Grecu, a RCS& RDS műszaki igazgatója.
 
A DIGI Kft. marketing menedzsere, Hegedűs Dóra így nyilatkozott a megállapodásról:
“Nagyszerű dolog, hogy olyan gyerekcsatornát kínálhatunk minden egyes előfizetőnknek, amelyet felnőttek és gyerekek egyaránt örömmel néznek. A olyan klasszikusokhoz, mint például a Tom és Jerry, a Frédi és Béni, vagy a Tapsi hapsi, a fiatal felnőtteknek is nosztalgikus emlékei fűződnek.”
 
Boomerang-ról
A Boomerang csatornán világhírű rajzfilmeket nézhet az egész család, amikor csak kedve tartja. A csatornán olyan örökzöld sorozatok láthatók, mint Scooby-Doo, Tom és Jerry, Bolondos Dallamok, vagy a Frédi és Béni. A Boomerang csatorna visszaidézi a szülők nosztalgikus emlékeit és a gyerekekkel együtt belefeledkezhetnek a Turpi úrfi, a Hong Kong Phooey, a Flúgos futam vagy a Tapsi hapsi féktelen kalandjaiba. A Boomerang csatorna elérhető Belgiumban, Bulgáriában, Bahrain-ban, Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, Cipruson, Franciaországban, Németországben, Magyarországon, Olaszországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, Dél-Afrikában, Spanyolországban, a Közel-Keleten, Hollandiában, Oroszországban és az Egyesült Királyságban.
 
Forrás: Boomerang
 
sat.huHozzászólások

comments powered by Disqus