SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Bővíti műholdas kapacitás-szerződését az M7 csoport a SES keleti 23,5 fok pozíciójáról

Dátum: 2014-11-14 18:50:29   |  hír
Szerző: dorka
Az M7 csoport a kapacitásbővítésnek köszönhetően tovább szélesíti a Skylink HD csatornakínálatát és műholdas (DTH) szolgáltatásait Csehország és Szlovákia területén.

A SES S.A. (New York-i, Párizsi és Luxemburgi Értéktőzsde: SESG) és a luxemburgi székhelyű M7 csoport kibővítette kapacitás-szerződését a keleti 23,5 fokos orbitális pozícióra vonatkozóan.

Az M7 csoport a kapacitásbővítésnek köszönhetően tovább szélesíti a Skylink HD csatornakínálatát és műholdas (DTH) szolgáltatásait Csehország és Szlovákia területén. Az M7 csoport a Skylink piacvezető televíziós platformján keresztül jelenleg több mint kétmillió háztartásban van jelen szolgáltatásaival.

“Az elmúlt években a cseh és szlovák piacokon jelentősen megnőtt a kereslet a HD tartalmak iránt ezért különösen fontos számunkra, hogy kibővített megállapodásunk révén ezen a téren is megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak” - mondta Jaromir Glisnik, az M7 csoport igazgatósági tagja.

“Büszkék vagyunk rá, hogy elkötelezett partnerként továbbra is támogathatjuk az M7 csoportot az európai piacokon való terjeszkedésben és üzleti céljaik megvalósításában” - mondta Norbert Hoelzle, kereskedelemi vezérigazgató helyettese.



Címkék: M7 SES kapacitás műhold 

Hozzászólások

comments powered by Disqus