SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Délutáni szex a Cool TV-n

Dátum: 2007-06-03 17:26:02   |  
Már több mint kétmillió háztartásba jut el a csatorna, jövő hétfőtől új arculattal és új műsorokkal jelentkezik.
A csatorna 2004-es indulásakor 1,3 millió háztartásba jutott el, de jelenleg már több mint 2 millió család láthatja. Eddig már többször megújították a csatornát, de most már arculatot kell váltania, mert követnie kell a divatot - hangzott el a csatorna sajtótájékoztatóján. Kiírtak egy pályázatot, a nyertes csapat alkotta meg azt az arculatot, ami június 4-én reggel kerül adásba.

Emellett a hétköznap délutáni program négy új műsorral bővül.

A Cool Star című műsort a csatorna \"Botrányhősök mindennap!\" szlogennel harangozta be, és a sztárvilág legfrissebb híreit mutatja be, hasonlóan a StoryTV Sztárhíradójához.

A Cool Love a társkeresőknek kínál ismerekedési lehetőségeket és tippeket. A műsorban kap helyet a Fool around című angol tini-reality sorozat. A műsorban négy lány szerepel, és a fiúnak azt kell kitalálnia, hogy négyük közül melyik az egyetlen szingli - ha a lányok be tudják csapni a fiút, 10 ezer fontot kapnak.

Délután háromtól kerül adásba a Cool Sex, ami a csatorna tájékoztatása szerint lehetőséget ad arra, hogy \"zavarbaejtő kérdések és válaszok hangozzanak el a szex és erotika témakörében\".

Ezután délutáni csevegőműsort láthatnak a nézők, elsősorban a számítástechnika, a divat és az iskola világáról esik majd szó.

Hétvégén lesz Top 20 slágerlista és kívánságműsor. Utóbbi - a csatorna tájékoztatása szerint - \"tuti program másnaposság ellen\" és a \"frissen felszedett partnereknek is lehet kedveskedni egy-egy tuti klippel\".



Az új műsorvezetők



A műsorvezetők: Orosz Barbara, Nagy Zsolt (Őt Leo néven ismerhették meg a Való Világ nézői), Valkó Eszter, Müller Attila, Horváth Éva, és Kinter Oszkár.


Forrás:www.fn.hu

Hozzászólások

comments powered by Disqus