SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

FunBox UHD: 4K felbontású csatorna vált elérhetővé a magyar kábeltévé-szolgáltatók számára

Dátum: 2019-01-28 11:24:40   |  hír
Szerző: postatib
A HISPASAT és a Media Broadcast Satellite által közösen üzemeltetett 4K tartalmakat megosztó platformon sugározni kezdték a FunBox UHD-t. A technológiának köszönhetően az SPI International portfóliójába tartozó ultra-HD tartalmakat közvetítő csatorna már elérhető az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban, ráadásul többek között a magyar kábeltévé-szolgáltatók számára is hozzáférhető.

A spanyol műholdas szolgáltató, a Hispasat és a Media Broadcast Satellite telekommunikációs cég 5 éves kezdeti időszakra szóló megállapodást kötött: a szerződés értelmében közösen sugározzák Európa egyik legjelentősebb ultra-HD csatornáját, a FunBox UHD-t az európai, közel-keleti és afrikai térségben. Az SPI International portfóliójába tartozó tematikus csatornán természettel, utazással, zenével, kultúrával és életmóddal kapcsolatos tartalmak érhetők el. A 4K technológiának köszönhetően a teljes műsorkínálat olyan magas minőségben élvezhető, amelyben a legapróbb részletek is élesen kirajzolódnak.

A sugárzáshoz a Media Broadcast Satellite németországi adatátviteli kapacitása, a HISPASAT nagy teljesítményű 30W-5 szatellitje, illetve a régióra jellemző, kifejezetten ilyen kaliberű műsorszórás fogadására alkalmas lefedettség együttesen járul hozzá. Ez a közvetítő platform válhat a leghatékonyabb és legrugalmasabb médiummá a 4K csatornák továbbításának területén, ráadásul hozzáférhető többek között magyar, német, spanyol és holland kábeltévé-szolgáltatók számára is.

 

* * * 

Az SPI International több mint húsz éve az egyik vezető nemzetközi szolgáltató a mozifilmek és televíziós műsorok területén. Jelenleg 41 országban, összesen 34 tv csatornával, különleges VOD könyvtárral, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik. A vállalat szorosan együttműködik olyan más cégekkel, mint a Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp., Tandem és számos további, elismert és minőségi tartalmakat előállító cég.Címkék: 4k UHD funbox 

Hozzászólások

comments powered by Disqus