SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Halloween szombat a DoQ-n

Dátum: 2015-10-27 10:24:15   |  hír
Szerző: doga
Bűnök, titkok és rejtélyek a DoQ televízió hétvégi tematikus műsorában

Milyen befolyással van modern világunk erkölcseire a hét bibliai főbűn? Mit árulnak el a történelem leghatalmasabb személyiségeinek halotti maszkjai? Melyek a múlt legfontosabb titkos társaságai? A töklámpások ünnepén a misztikumé és a rejtélyé a főszerep a DoQ csatornán. Október 31-én, Halloween alkalmából két izgalmas sorozat, A 7 halálos bűn és A múlt megfejtése, illetve két lebilincselő film, a Halotti maszkok és Az igazi Farkasember kerül képernyőre, hogy elkalauzolja a tévénézőket az ősi tikok és a megmagyarázhatatlan mítoszok világába.

Izgalmas tévéműsorokkal készül a Halloweenre a DoQ csatorna: október 31-én megelevenedik a hét bibliai főbűn, feltámadnak a múlt legjelentősebb alakjai és terítékre kerülnek a történelem legősibb rejtélyei. A tematikus szombaton a tévénézők 14:00-tól merülhetnek el a misztikum világában, illetve 20:00-tól újranézhetik Az igazi Farkasember című filmet is.

A hét bibliai főbűn – bujaság, kapzsiság, irigység, gőg, lustaság, falánkság és düh – a mai korban is meghatározza az erkölcsi tartásunkat és azt, hogy miként tekintünk a világra. Vajon másképp értelmezi a bűnöket a kereszténység, az iszlám és a judaizmus, vagy éppen ellenkezőleg, rengeteg a hasonlóság a felfogások között? Sokan halmozzák még ma is az élvezeteket, ám kérdés, hogy meddig járhatnak büntetlenül a tilosban. A 7 halálos bűn című dokumentumsorozat kísérletet tesz, hogy erre a kérdésre is választ adjon.

Sírból kitekintő arcok, történelmi alakok és hírességek utolsó arcvonásai és mimikái – végre szemtől szembe találkozhatunk a letűnt korok legnagyobb személyiségeivel. A példátlan technológiával életre keltett maszkokon a múlt leghatalmasabb szereplőivel, így például Julius Cesarral és Napóleonnal is farkasszemet nézhet a XXI. század emberisége.

A Halloween tiszteletére a DoQ bemutatja A múlt megfejtése című sorozatot is, amelyben szakértők az emberiség különböző titokzatos eseményeit, korszakait veszik górcső alá és keresik a rejtett összefüggéseket. Egyben azt is megpróbálják kideríteni, hogy miként hatnak a múltbéli történések a jövőnkre.

Halloweeni különlegességek október 31-én, 14:00-tól, a DoQ csatornán!

DogaCímkék: DoQ Halloween 

Hozzászólások

comments powered by Disqus