SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Hazánkba is elhozza a Rémálomgyárat a Comedy Central

Dátum: 2016-01-29 14:40:51   |  hír
Szerző: doga
Január 31-én debütál a minden képzeletet felülmúló szitkom.

Megérkezett Magyarországra is a Comedy Central saját gyártású szitkomja, ami rövid időn belül meghódította az USA közönségét. A világsztárokat is felvonultató Rémálomgyár (Big Time in Hollywood, FL) minden ízében beteges, túlpörgetett és a jóízlés határait durván túllépő sorozat, ami január utolsó napján debütál a magyarok kedvenc humorcsatornáján.

A Ben Stiller nevéhez fűződő és egy illúziókat kergető testvérpár – Jack és Ben – küszködéseit bemutató Rémálomgyár első epizódja január 31-én lesz látható.

A történet szerint a fiúk igazán szánalmasak: egy árva centet sem keresnek, egyedül abban bíznak, hogy a garázsban készülő filmtörténeti „remekművek” egyszer Hollywoodba – nem a floridaiba, hanem a kaliforniaiba – repítik őket. Szüleik egy szép napon megunják a két vérszívót és abban a reményben, hogy álláshoz jutnak végre, kiteszik őket a házból.

Válaszul Jack és Ben megpróbálják lenyúlni az ősöket 20 ezer dollárral, hogy az összeget egy filmbe fektessék. Egy mérhetetlenül túltolt jelenetben meghal a producerük – a már említett Ben Stiller -, és innentől nincs megállás a lejtőn. Jönnek az újabb bonyodalmak, felbukkan az alkoholista magándetektív Michael Madsen és egy másik világsztár, a saját magát alakító Cuba Gooding Jr.

Az ízléstelenül egoista testvérpár csendben reménykedik abban, hogy apjuk egyszer feldobja a bakancsát, közben pedig eszeveszetten küzdenek, hogy a floridai Hollywoodból az igaziba nyergeljenek át.

Rémálomgyár – január 31-től minden vasárnap a Comedy Central műsorán.

Doga

Forrás: Comedy CentralCímkék: Comedy Central Sitcom 

Hozzászólások

comments powered by Disqus