SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

IPTV doboz nélkül

Dátum: 2012-09-03 14:55:04   |  
Észtországban még az év vége előtt útjára indul a legújabb internet TV-s megoldás, az IPTV, amely nem igényel külső dekódert, a TeliaSonera és a Samsung jóvoltából.

 

A Samsung és a TeliaSonera ez év májusában írt alá megállapodást az új IPTV-s szolgáltatást illetően, melyet Észtországban az utóbbi, az Elion leányvállalata üzemeltethet. A szolgáltatás a Samsung 7 és 8 televíziószériákon érhető majd el, amelyet először a berlini IFA-n mutatnak be a napokban.
 
A működési elv egyszerű, mikor először csatlakoztatjuk az okostévét az internethez, az jelzi az IPTV szolgáltató felé, hogy a néző használatba vette a szolgáltatást. Az IPTV-s felhasználói felület ezt követően automatikusan megjelenik, és a szükséges beállítások a felhasználó közbelépése nélkül megtörténnek.
 
 
Azok a szettek, amelyek 2013. első negyedévében jelennek meg, először Svédországban, majd később Finnországban, már teljes körű támogatást és on demand funkciókat is élveznek majd.
 
„Ez a fejlesztés jelentős változatás hoz a televíziók felhasználása terén. A Samsung folyamatosan azon dolgozik, hogy együtt működhessen olyan szolgáltatókkal, mint a TeliaSonera, és a felhasználók számára egyre egyszerűbb és hatékonyabb módon tehesse lehetővé kedvenc műsoraik élvezetét.” – nyilatkozta Kyungshik Lee, a Samsung Electronics vizuális kijelző szegmensének elnökhelyettese.
 
Forrás: broadbandtvnews.com

 



Hozzászólások

comments powered by Disqus