SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Itt az Apple iPhone 7 és 7 Plus

Dátum: 2016-09-08 14:34:34   |  hír
Szerző: doga
A cég bemutatta új párosát, amely több újítással fut majd be a hónap közepén.

Az elmúlt hónapok leginkább az új iPhone okostelefonok közelgő elrajtolásáról szóltak, legalábbis ami az iOS-tábort illeti. Most végre sor került a hivatalos bemutatóra is, amely előtt érdekes módon az újonnan elindított Apple Twitter-hírfolyamban rántották le a leplet a főbb részletekről

A rendezvény alatt először az Apple Music szolgáltatás került szóba, amely immár 17 millió regisztrált tagot vonultat fel. Ezt követte annak bejelentése, hogy az összes iWork alkalmazáson belül elérhetővé válik a valós idejű kollaboráció, de ennél nyilván nagyobb visszhangot váltott ki az új Apple Watch és a watchOS 3 legfontosabb újításainak felsorolása. A gyors vészhívás, a Scribble üzenetek, a Pokemon GO mind helyet kapott itt, míg a teljesen újratervezett Watch Series 2 a vízálló külsőre, az új chipre, valamint a szintén új kijelzőre helyezi a hangsúlyt, kiegészülve számos további alkalmazással. Az ár ezúttal 369 dollár, míg a közvetlen előd 269 dollárba kerül majd, az előrendelés szeptember 9-én indul. 

Ezt követte a várva-várt telefonos páros, amellyel kapcsolatban kiemelték, hogy az iPhone családon belül már 1 milliárd példány felett járnak. Az iOS 10 új értesítőkkel, a felemelés által kiváltott automatikus feloldással, javított Music és Maps alkalmazással, illetve jobb Siri szolgáltatással vonzza majd a felhasználókat, míg a hardver kapcsán a fényes külsőt, az új nyomásérzékeny, a haptikus motorral is együttműködő Home gombot, a burkolat IP67 certifikációját, valamint a Quad-LED True Tone flash kamerát emelték ki, amelyet az OIS és egy 7 megapixeles szelfikamera egészít ki. Ahogy az várható volt, a 3,5 mm-es jack dugót a Lightning csatlakozó váltja le, de elérhető lesz itt egy átalakító is, míg a sztereó hangszórók jobb hangzást biztosítanak majd – a cég új vezetéknélküli fülhallgatókat is bemutatott.

A teljesítményért az A10 Fusion chip felel, ennek négy magjához jobb grafikus teljesítmény, a cég szerint az eddigi leghosszabb üzemidő, az iPhone 7 Plus esetében hátoldali iker-kamera, valamint LTE Advanced társul – a kijelzők mérete maradt 4,7 és 5,5 hüvelyk. Az első példányok szeptember 16-tól futnak majd be. Az ár 649 dollártól indul, hazánkban a tervek szerint szeptember 23-tól kezdődik az forgalmazás.

Doga

Forrás: www.sg.hu



Címkék: Apple iPhone 

Hozzászólások

comments powered by Disqus