SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Új tulajdonosnál a Chellomedia

Dátum: 2013-10-28 19:05:04   |  hír
Szerző: dorka
Az AMC Networks megállapodásra jutott a Liberty Globallal a Chellomedia 750 millió dollárért történő megvásárlását illetően.

Az üzlet 2014 első negyedévében fejeződik majd be. A Liberty Global múlt májusban bocsátotta eladósorba többek között a Chellomedia TV csatornáit, a mostani megállapodás magában foglalja a Chello Central Europe, Chello Latin America, Chello Multicanal, Chello Zone leányvállalatokat, reklámügynökség Atmediát, és a műsorszórási megoldásokkal foglalkozó, Amszterdam központú Chello DMC-t is.

Az AMC Networks olyan csatornák tulajdonosa és üzemeltetője, mint AMC, IFC, Sundance Channel és WE tv, emellett olyan népszerű műsorok köthetőek a nevéhez, mint pl. a Mad Men – Reklámőrültek. A felvásárlást követően az AMC olyan új csatornákhoz jut, amelyet több mint 390 millió háztartásban foghatók, 138 országban.

A Chellomedia portfóliójában olyan filmcsatornákat találunk, mint: Canal Hollywood , CBS Drama, Cinematk, Europa Europa, Film Café, Film Mania, MGM, Somos, XTRM,

szórakoztató csatornákat, mint: Buzz, Canal A, CBS Reality , Film&Arts, Horror Channel, MOV, Sol Musica,

sportcsatornákat, mint: America Sports, Extreme Sports Channel, Sport1,

gyerekcsatornákat, mint: Panda Biggs, Jim Jam, Megamax, Minimax, Panda,

életmódcsatornákat, mint: Canal Cocina, Casa, Cosmopolitan, Decasa, El Gourmet, Ella, Outdoor, Spektrum Home, TV Paprika,

és dokumentumcsatornákat, mint: Bio, Crimen & Investigacion, Historia, Natura, Odisea, Odisseia, Reality TV, Spektrum.



Ezt olvasta már?

Átnevezik a Chellomediát

Hozzászólások

comments powered by Disqus