SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Januárban kódolatlan RTL Spike hónap a MinDig TV-n!

Dátum: 2017-01-03 09:30:08   |  hír
Szerző: doga
A MinDig TV nézői 2017. január 2. és 31. között kódolatlanul érhetik el az RTL Spike-ot.

A több mint 750 ezer háztartásban elérhető MinDig TV nézői 2017. január 2. és 31. között kódolatlanul érhetik el a Viacom csoport legújabb csatornáját, az RTL Spike-ot. Január 31-ét követően a csatorna a MinDig TV Extra Aktív+ csomagjában, a 64. programhelyen lesz elérhető.

Spike az Egyesült Államokban már sikeres kábelcsatorna, melynek európai bevezetésében Magyarország az elsők között van. A hazánkban RTL Spike néven indult, főként fiatal felnőtteknek szóló csatornán sikersorozatok, idehaza még nem látott tartalmak és hazai gyártású műsorok egyaránt helyet kapnak.

A MinDig TV nézői az egyhónapos ingyenes időszakban az RTL Spike-on olyan szórakoztató programokkal és sorozatokkal találkozhatnak, mint például A visszatérők, a Sötét árvák, Top Gear, Bellator MMA, valamint az RTL Spike bemutatja: Playback párbaj című saját gyártású műsor.

Az RTL Spike az E jelű multiplexen fogható a 64. csatornán. A vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu



Címkék: MinDig TV RTL Spike 

Hozzászólások

comments powered by Disqus