SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Jelentősen javulnak a Mindig TV szolgáltatások vételi lehetőségei Kecskeméten, Nyíregyházán és Szoln

Dátum: 2012-08-02 17:52:42   |  
Az Antenna Hungária Zrt. 2012. augusztus 1-jén elindította a digitális földfelszíni televíziós sugárzást Kecskeméten, Nyíregyházán és Szolnokon.

A telephelyek közepes teljesítményűek, ezáltal a DVB-T jel nemcsak az adott városban, hanem környékükön is elérhető. A bővítésnek köszönhetően Bács-Kiskun megye északkeleti, Jász-Nagykun-Szolnok megye déli és Pest megye délkeleti részén is rendelkezésre áll a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások teljes, 31 tévécsatornát tartalmazó kínálata.

Kecskeméten a sugárzás a városközpontban található víztoronyról (Ipoly utca) indult el, a MinDig TV és MinDig TV Extra programjai az UHF 56-os, 39-es és 68-as csatornákon érhetők el a megyeszékhelyen és környékén.

Nyíregyházán a digitális földfelszíni jel szintén a központban található víztoronyról érhető el (Kígyó utca), a DVB-T programok az UHF 68-as, 31-es és 63-as csatornákon érhetők el a városban és környékén.

Szolnokon a sugárzás a város északkeleti részén található toronyról indult el, a MinDig TV és MinDig TV Extra programjai az UHF 56-os, 30-as és 64-es csatornákon érhetők el a megyeszékhelyen és Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részén.

A MinDig TV ingyenesen elérhető programjait, valamint a MinDig TV Extra Alapcsomagját sugárzó adók száma a mai bővítéssel 60-ra, míg a MinDig TV Extra Családi csomagját sugárzó telephelyek száma 50-re emelkedett.
 
Forrás: mindigtv.hu



Hozzászólások

comments powered by Disqus