SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Jön a Comedy Central Extra

Dátum: 2013-01-17 20:15:58   |  hír
Tovább bővült a Viacom Hungary ifjúsági csatornáinak lefedettsége Magyarországon 2012-ben, miközben egy új csatorna, a Comedy Central Extra bevezetésével a cég még jobban megveti a lábát a magyar piacon.

Az Invitel és a Hello HD szolgáltatókkal való megegyezés után 5 százalékkal bővült a fiataloknak szóló filmeket és sorozatokat szolgáltató MTV Hungary és további 5 százalékkal a VIVA lefedettsége is. A két csatorna egyedi műsorkínálatával és saját gyártású produkcióival a 15-29 éveseket célozza, így téve teljessé a csatornakiosztás összeállításában minél nagyobb változatosságra törekvő szolgáltatók portfólióját. ű

 

A Viacom tovább bővíti csatornaportfólióját: januártól az Invitel és a PR Telecom rendszerein bevezeti a régió más országaiban már sikeresen elindított Comedy Central Extrát. A jelenleg stabilan a tíz legnézettebb csatorna között szereplő Comedy Central kistestvérének számító adón a nézők angol nyelven magyar felirattal találkozhatnak a már megszokott Comedy-s humor egy kicsit extrémebb, karcosabb változatával. Olyan sorozatokra számíthatunk, mint a meglehetősen egyedi humorú Sarah Silverman Program, vagy a munkahelyi szerencsétlenkedéseket kiparodizáló Workaholics. Emellett itt láthatjuk az amerikai stand-up krémjét felvonultató adásokat, vagy éppen az Egyesült Államok napi politikáját kiparodizáló olyan ál-hírműsorokat is, mint a 16 Emmy díjas Daily Show, vagy a Colbert Report.

 Hozzászólások

comments powered by Disqus