SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Két hétig korlátlanul elérhető a Da Vinci Learning csatorna a MinDig TV nézők számára

Dátum: 2015-09-18 13:04:26   |  hír
Szerző: doga
Szeptember 21. és október 5. között két hétig kódolatlanul érhető el a Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatorna műsora minden MinDig TV néző számára. A Da Vinci Learning csatorna élő műsora a közel egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti két hétben.

A Da Vinci Media és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára 2015. szeptember 21. és október 5. közötti időszakban kódolatlanul lesz elérhető Magyarországon a Da Vinci Learning csatorna. A Da Vinci Learning díjnyertes oktató és ismeretterjesztő sorozatokat kínál, melyek olyan témákat ölelnek fel, mint a tudomány, a technológia, a történelem és az ókori civilizációk. A tanulás a Da Vinci Learning csatornával nemcsak szórakoztató, hanem érdekes képzeletbeli utazásra is sarkall, amelyben mindenki megtalálja a számára leginkább inspiráló tudományos és művészeti csodákat. A legifjabb nézőket játékos karakterek segítik a fontos készségek kialakításában, de a csatorna a felnőtteknek és az egész családnak is kínál műsorokat, olyan témákról, melyekről mindig is szerettünk volna tudni.

A csatorna legfrissebb fejlesztése egy egyedi online kiadvány, a gyerekeknek szóló Zseb-enciklopédia, melyben az ifjú Leo da Vinci és Niko Kopernikusz figurák képregény formában kalauzolják végig az olvasót a legfontosabb tudományterületek történetén, otthon elvégezhető kísérletekkel, érdekes tényekkel fűszerezve. A kiadvány online térítésmentesen letölthető a MinDig TV Extra honlapjáról is.

A Da Vinci Learning csatorna a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 45. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a fenti időszakban a Da Vinci Learning csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A Da Vinci Learning csatorna élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz szeptember 21. és október 5. között. A közel egymillió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu



Címkék: MinDig TV 

Hozzászólások

comments powered by Disqus