SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kódolatlan hetek a Sláger TV-vel

Dátum: 2015-10-19 10:40:41   |  hír
Szerző: doga
Két hétig korlátlanul elérhető a Sláger TV műsora a MinDig TV nézők és a MinDig TV Applikációt használók számára.

Két hétig kódolatlanul érhető el a Sláger TV műsora minden MinDig TV néző számára. Az október 19. és november 2. közötti ingyenes időszak alatt a közel 800 ezer MinDig TV háztartáson kívül a csatorna élő műsora a több mint egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz. 

A Tematic Media Group és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2015. október 19. és november 2. között a Sláger TV csatorna.

A Sláger TV műsoraiban a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar előadóival találkozhatnak a MinDig TV nézői, olyan műsorokba kapcsolódhatnak be, mint Bangó Margit műsora, a „Halk zene szól az éjszakában”, a Sláger Híradó, a „Nektek írtam a dalt”, a Sláger TV Party, a „Borra Való” világzenei műsor, a Zeneposta vagy a Sztár Like kívánságműsorok. Igazi hiánypótló műsor indul az első kódolatlan hétvégén október 24-én szombaton 14.00 órakor, a 7 Vezér slágerlista a Sláger TV-n. Az új adás heti rendszerességgel jelentkezik a legfrissebb hazai slágerlistákkal és újdonságokkal. Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondó együttes frontembere – a hazai zenei élet egyik meghatározó személyisége – lesz az új műsor házigazdája.

A Sláger TV műsora a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 25. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Sláger TV műsorát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A Sláger TV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz október 19. és november 2. között. A több mint egymillió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

A Tematic Media Groupról:

A Tematic Media Group független média szakértői vállalkozás, amely 2003-óta sikeresen működik a közép-európai médiapiacon. Több kábeltelevíziós csatorna – Sláger TV, The Fishing and Hunting Channel, DoQ, Sportklub, valamint a Juventus Rádió, Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiója tartozik a portfóliójához. A Tematic Media Group 4 saját csatornája, a régió 10 országában, több mint 20 millió háztartásban érhető el. További információkat a www.tematicmediagroup.com weboldalon találhatnak az érdeklődők.

Doga

Forrás: www.mindigtv.huHozzászólások

comments powered by Disqus