SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kódolatlan hetek az AXN csatornán

Dátum: 2015-10-02 15:44:13   |  hír
Szerző: doga
Két hétig korlátlanul elérhető az AXN csatorna a MinDig TV nézők és a MinDig TV Applikációt használók számára.

Két hétig kódolatlanul érhető el az AXN csatorna műsora minden MinDig TV néző számára. Az október 3-16. közötti időszak alatt így olyan premiereket láthatnak közel 800 ezer háztartásban ingyenesen a nézők, mint a teljes Star Wars filmgyűjtemény, vagy a Crossing Lines – Határtalanul 3. évada. Az AXN csatorna élő műsora a közel egymillió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti két hétben.

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján, a nagy sikerre való tekintettel újra kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2015. október 3-16. között az AXN csatorna. Fókuszban a Star Wars lesz, a kódolatlan időszakban a MinDig TV nézői megnézhetik az összes Star Wars filmet.

De a Csillagok háborúja mellett természetesen folytatódnak a várva várt sorozatok is, mint a Crossing Lines – Határtalanul 3. évada Donald Sutherlanddel, vagy a tengerészeti helyszínelők és nyomozók izgalmas munkáját nyomon követő NCIS és NCIS New Orleans.

Az AXN csatorna a C jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 15. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az AXN csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Az AXN csatorna élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz október 3. és 16. között. A több mint egymillió letöltéssel rendelkező népszerű ingyenes applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

DogaCímkék: MinDig TV AXN 

Hozzászólások

comments powered by Disqus