SAT.HU ANTENNA SZAKÁRUHÁZ TERMÉKAJÁNLÓ

Kódolatlan nap magyarokkal az HBO-n

Dátum: 2012-09-06 14:31:00   |  
Október 22-én debütál az HBO saját gyártású drámasorozata, a Terápia, amelyben olyan elismert magyar színészek alakítják a különböző szerepeket, mint Mácsai Pál, Marozsán Erika, Csákányi Eszter, Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Szamosi Zsófia, Sztarenki Dóra és Für Anikó.

"Az ország vezető színészei szerepelnek ebben a sorozatban – igazi nagyvadak. Az ő arcuk kelti életre a történéseket, mint amikor a mese a gyerek képzeletében belső képpé válik. Ugyanezt megteszi ez a sorozat is – a tévénézővel együtt rakjuk össze a történetet.” - mondta Enyedi Ildikó, aki Gigor Attila mellett a 40 részes sorozat rendezője.

A Terápia egy izraeli sorozat magyar adaptációja. A történet szerint András (Mácsai Pál), a neves pszichológus hétfőtől csütörtökig fogadja rendelőjében a pácienseit. Hétfőnként Laura (Marozsán Erika), keddenként Máté (Nagy Ervin), szerdánként Zsófi (Sztarenki Dóra), csütörtökönként pedig egy házaspár, Petra és Tamás (Szamosi Zsófia és Nagy Zsolt) keresi fel a terapeutát. Péntekenként aztán főszereplőnk szupervízióra megy saját pszichológusához, Ágneshez (Csákányi Eszter), ahol időnként felesége, Judit (Für Anikó) is csatlakozik Andráshoz, így a történetvezetésen keresztül hétről hétre nyolc ember életét, döntéseit, problémáit ismerhetjük meg. A régióban már a második évad készül a román, a cseh és a lengyel változatból.

A kódolatlan nap reggel hattól másnap reggel hatig tart, és az említett sorozat mellett természetesen más amerikai és magyar filmbe, sorozatba is belekóstolhatnak a nézők. A Terápia részeit hétköznaponként 21:00-kor láthatják december 15-ig az HBO és HBO HD előfizetői.


 

Forrás: hbo.hu

 



Ezt olvasta már?

Jön a kódolatlan HBO

Hozzászólások

comments powered by Disqus